Beoordelingen van Eliya Kerkrade

Recente recensies

5.0
Geralda
5 februari 2024

Was lekker

Reactie van Eliya

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. kom snel terugπŸ’•πŸŒΉβ€

Kuijpers
26 januari 2024
Reactie van Eliya

artelijk dank voor de 5 sterren❀️‍πŸ”₯πŸŒΉβ€οΈβ€πŸ”₯

Janneke Gorgels
14 januari 2024
Reactie van Eliya

Hartelijk dank voor de 5 sterrenπŸ”₯πŸ’•πŸŒΉ

Geralda
13 januari 2024

Was heerlijk

Reactie van Eliya

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. kom snel terug❀❀️‍πŸ”₯πŸ”₯

Roger
24 december 2023

Altijd top service en eten ga zo door.

Reactie van Eliya

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, we zijn erg blij dat u bij ons bent! Beste wensen en fijne feestdagen❀️‍πŸ”₯πŸŒΉβ€οΈβ€πŸ”₯

Maud
10 december 2023

Lekker gegeten.

Reactie van Eliya

Beste Maud Hartelijk dank voor uw positieve feedback, we zijn erg blij dat u bij ons bent. Beste wensenπŸ’–πŸŒ·πŸ’—

Verena
1 december 2023

Heerlijke gerechten: kruidig en geurig plus een zeer lekkere frisse salade met een fantastische dressing! πŸ™πŸΌ

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt voor je geweldige feedback! Wij zijn erg blij u aan onze zijde te hebben.πŸ”₯❀️‍πŸ”₯πŸ”₯

W ismael
28 november 2023
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt πŸ’šπŸ”₯πŸ’š

Anoniem
14 november 2023

Super!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt πŸ’•β€οΈβ€πŸ”₯πŸ’šKom snel terug 🌹

K
12 november 2023

Super lekker gegeten en vriendelijke bezorger

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt voor je geweldige feedbackπŸ’š! Kom snel terug πŸ’•β€οΈβ€πŸ”₯πŸ”₯

Claudia
11 november 2023

Wederom goed eten, grote porties, liefdevol en met aandacht voor detail verpakt, goed warm ook. Vriendelijke bezorger. Ga zo door!

Reactie van Eliya

Hallo Claudia, Hartelijk dank voor uw geweldige feedback en positieve beoordeling. Wij zijn erg blij dat u helemaal tevreden bent over ons en dat alles aan uw verwachtingen voldeed! Met respect en tot snelπŸ’—πŸ₯°πŸ’—

Fam. Pieper
8 november 2023

Fantastisch zoals altijd!

Reactie van Eliya

Beste Fam Pieper Hartelijk dank voor uw positieve feedback, we zijn erg blij dat u bij ons bent. Beste wensenπŸ’–πŸŒΉπŸ’–

Claudia
24 september 2023

Het eten was weer verrukkelijk, ❀️ de butter chicken. Alles goed warm, netjes verpakt en zelfs op zondag precies op het gewenste tijdstip bezorgd met een glimlach 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Hallo Claudia Hartelijk dank voor uw geweldige feedback en positieve beoordeling. Wij zijn erg blij dat u helemaal tevreden bent over ons en dat alles aan uw verwachtingen voldeed! Met respect en tot snelπŸ’•πŸŒΉβ€οΈβ€πŸ”₯

Yasja Ligtelijn
23 september 2023

Een van de lekkerste keukens die ik heb gegeten! Je proeft echt dat het met passie is gemaakt.

Reactie van Eliya

Hallo Yasja Hartelijk dank voor uw geweldige feedback en positieve beoordeling. Wij zijn erg blij dat u helemaal tevreden bent over ons en dat alles aan uw verwachtingen voldeed! Met respect en tot snelπŸ’šπŸŒΉβ™₯

Ismael
30 augustus 2023
Reactie van Eliya

β™₯πŸ”₯πŸ’š

Rick
5 augustus 2023

Het was weer eens iets nieuws. Iets anders dan al het ander eten wat je kan bestellen. Vriendelijke mensen met goed eten. We hebben genoten!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, we zijn erg blij dat u bij ons bent en we kijken uit naar uw volgende bezoek. tot snel! Beste wensenπŸ’–πŸŒΉπŸ’–

Claudia
5 augustus 2023

Voor het eerst via jullie eigen website besteld en alles was liefdevol verpakt, duidelijk wat waarin zat, het eten was goed warm, netjes op tijd bezorgd en zoals altijd: super lekker!

Reactie van Eliya

heel erg bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij dat we volledig aan uw smaak hebben voldaan en dat u met volle teugen van uw maaltijd heeft kunnen genieten. Met vriendelijke groet en tot snel❀️‍πŸ”₯πŸŒΉβ€οΈβ€πŸ”₯

Anoniem
23 juli 2023

Veel boter en suiker

Reactie van Eliya

Hallo beste Anna De volgende keer maken we je Shirbereng met minder boter en suiker. Heel erg bedankt πŸ’šπŸ”₯πŸ’š

Sjors
21 juli 2023

Heerlijk zoals altijd. Zou alles over hebben voor het recept

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt πŸ’šπŸ”₯❀

Maryam
11 juli 2023
Reactie van Eliya

❀πŸ”₯πŸ’š

Sandra
30 juni 2023

Prima en lekker eten. Bezorging πŸ‘πŸ» en vriendelijke bediening/bezorger(s). Zou zeggen : houden zoπŸ‘πŸ»

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt voor je geweldige feedback! Kom snel terug πŸ’–πŸŒΉβ€

Marc Charlier
28 juni 2023

Wederom een uitstekende ervaring. Spicy (niveau na normaal) is ook echt spicy, extra spicy vraagt waarschijnlijk een loden slokdarm. Helemaal perfect!!

Reactie van Eliya

Hartelijke dankt β™₯πŸ”₯β™₯

Can
18 juni 2023

Heerlijk eten en altijd ontzettend vriendelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Hartelijke bedankt β™₯πŸ”₯β™₯

Kou
18 mei 2023
Reactie van Eliya

πŸ”₯πŸ’šπŸ”₯

RenC
10 mei 2023

Mooi op tijd. Alles nog lekker warm. Lekker eten. En meer dan genoeg. Super. Zeker aan te raden. Wij zullen vaker bestellen.

Reactie van Eliya

Hartelijke bedankt tot volgende keer ❀️‍πŸ”₯πŸŒΉβ€οΈβ€πŸ”₯

Marc
30 april 2023

Er is veel veranderd. Met name de porties lijken fors minder. Daardoor komt wat ons betreft de prijs/kwaliteit verhouding in gedrang. Jammer, want het was als altijd heerlijk.

Reactie van Eliya

Hallo Beste Marc Het spijt me dit te horen, maar we hadden twee maten voor maaltijden, normaal voor twee personen en mini voor één persoon, het is een paar maanden geleden dat we niet meer normaal hebben en al het eten wordt bereid voor één persoon , ook informatie op onze website We hebben u geΓ―nformeerd, helaas had u ze niet gezien. We hebben je vorige bestelling gecontroleerd, je hebt op 25 februari normale maaltijden voor twee personen besteld. Maar vandaag waren de maaltijden voor één persoon, daarom schrok je. Onze excuses voor het feit dat we u niet op de hoogte hebben gesteld, en hartelijk dank voor het vertrouwen in onsπŸ”₯πŸ’šπŸ”₯

V
29 april 2023

Heerlijk gegeten alweer! Fantastische geuren en kleuren. Alles zeer vers, gezond en vegan is ook mogelijk! De beste plek om eten te bestellen in deze regio. Probeer het eens, je zult zeer verrast zijn!

Reactie van Eliya

Hartelijke bedankt tot volgende keer ❀️‍πŸ”₯πŸŒΉβ€οΈβ€πŸ”₯

D
16 april 2023
Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’–

Jos
28 maart 2023
Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΉβ€

Marjolein
26 maart 2023

Snelle bezorging en het eten was warm en bijzonder lekker!

Reactie van Eliya

Heeel erg bedankt β€πŸŒΉπŸ’š

Candice Dsouza
3 maart 2023

Amazing food!

Reactie van Eliya

Thank you very much ❀🌹❀

B.Bungardt
27 februari 2023

Heerlijke gerechten (ook vegetarisch). Was voor ons de eerste keer, maar we gaan er vaker bestellen.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt β€πŸŒΉπŸ’™

Whitney
26 februari 2023
Reactie van Eliya

❣️🌹❣️

Marc
26 februari 2023

Drie keer besteld, drie keer gesmuld. Wat fijn dat we hier Eliya hebben

Reactie van Eliya

Super badankt β™₯πŸŒΉπŸ’™

Verena
8 januari 2023

πŸ™πŸΌ Delicious healthy food. Great vega(n) options! Super friendly staff and quick delivery. Thanks again, will be back soon!

Reactie van Eliya

It is our honor to see your satisfaction. 😍πŸ₯°πŸ˜ Thank you very much. β™₯πŸŒΉπŸ’— Het is onze eer om uw tevredenheid te zien😍πŸ₯°πŸ˜ Hartelijk dankβ™₯πŸŒΉπŸ’—

B. Gholami
7 januari 2023

Vriendelijke bezorger en het eten was heel lekker :)

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt πŸ’—πŸŒΉπŸ’™

Henmar Moesker
6 januari 2023

Heerlijk eten en goede service. Aanrader!

Reactie van Eliya

Hartelijke bedankt πŸ’šπŸŒΉβ™₯

M
5 januari 2023
Reactie van Eliya

πŸ’™πŸŒΉβ™₯

jimmy
4 januari 2023
Reactie van Eliya

β™₯πŸŒΉπŸ’—

Angela M.
4 januari 2023

Het was onze eerste bestelling, en we hebben heerlijk gegeten. Lekker, warm, grote porties en een vriendelijke bezorger.

Reactie van Eliya

Hartelijke dankt πŸ’™πŸŒΉπŸ’—

jimmy
1 januari 2022
Reactie van Eliya

πŸ’—πŸŒΉπŸ’—

Hans
29 december 2022

Eten is op afgesproken tijdstip klaar en erg lekker

Reactie van Eliya

Hartelijke dankt ❀🌹β™₯

Farhad
27 december 2022

Great quality, Great taste, Prefect quantity. It is recommended anytime any day.

Reactie van Eliya

Hartelijke danktπŸ’™πŸŒΉβ€οΈ

De Boer
27 december 2022

Samosa was erg hard, niet echt ons ding. De rest was super heerlijk! Goede kwaliteit en goede bezorging!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt β€οΈπŸŒΉπŸ’—

Jack
14 december 2022

Werkelijk op alle punten een dikke 10. Echt super goed en met liefde bereid Γ©n bezorgd. Wat een fantastische rijke keuken. En de deserts zijn gevaarlijk lekker…. Ik waarschuw slechts 😊

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Sanne
12 december 2022

Altijd even lekker en goed verzorgd. Bezorging ook super vriendelijk iedere keer.

Reactie van Eliya

Hartelijk dankπŸ’—πŸŒΉπŸ’š

Verena
12 december 2022

The most fluffy rice ever! Great healthy rich dishes full of flavour, veggies and spices. And then those desserts... we will order again soon, thank you for another great food experience!

Reactie van Eliya

thank you very muchπŸ’—πŸŒΉπŸ’š

Eveline
2 december 2022

Heerlijk eten, gezond en lekker. Bezorging was ook snel.

Reactie van Eliya

Hartelijk danktπŸ’—πŸŒΉπŸ’—

dylan
2 december 2022

heerlijk zoals altijd

Reactie van Eliya

Hartelijk bedanktπŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Anne
30 november 2022

Heel lekker eten, altijd op tijd en super aardige bezorger! We kregen nog een gratis toetje, dat ook echt lekker was. Heel lief :)

Reactie van Eliya

Hartelijk danktπŸ’—πŸŒΉπŸ’š

RIA
28 november 2022
Reactie van Eliya

Hartelijk danktβ€οΈπŸŒΉπŸ’—

Nima
23 november 2022

Hartstikke lekker, vers eten. Zag er ook heerlijk uit. Echt goede kwaliteit. Alles naar wens. BedanktπŸ’š

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Natasja Beckers
8 november 2022

Het eten was heerlijk, en het toetje zalig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Eliya

Hartelijk bedanktπŸ’—πŸŒΉπŸ’š

Verena
28 oktober 2022

Heerlijk genoten alweer! Gezonde, kruidige keuken... helemaal af! πŸ™πŸΌ 🌱 πŸ’š

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ πŸŒΉπŸ€©πŸ’š

Sarah
12 oktober 2022

Heerlijk eten. Het was nog super warm en de bezorging zou volgens de website 1 uur duren maar ze waren er al na 30 min! Top

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉβ™₯️

ACIST BV
10 oktober 2022

Top, super lekker eten, heel vriendelijk en behulpzaam contact, snelle levering. Absoluut en aanrader

Reactie van Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

MM
7 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Bestelling was er vlot.

Reactie van Eliya

β€οΈπŸŒΉπŸ’š

Anoniem
3 oktober 2022

Heerlijk eten en altijd vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt ❀️‍πŸ”₯πŸŒΉπŸ’š

Leroy
2 oktober 2022

Erg goed! En bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

AdG
27 september 2022

We hadden de wat pittigere curry genomen en die was erg lekker.

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉπŸ’—

AB
23 september 2022

Heerlijk eten, alles netjes ingepakt en goed warm en vers bij het afhalen.

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ 🌹 πŸ’š

Astrid
18 september 2022

Lekker eten. Is nu de tweede keer dat we bij Eliya besteld hebben. We zijn weer aangenaam verrast. Echt voor herhaling vatbaar. En bezorging mooi op tijd. Klasse

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ 🌹 πŸ’š

Whitney Moerland
13 september 2022
Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Mirte
12 september 2022

Eten is op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was prima!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Leroy Otten
11 september 2022

Eten was echt heerlijk !!! Super tevreden!!! Grote porties dus we zaten ook goed vol. Wij gaan zeker gauw weer bestellen

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ 🌹 πŸ’š

Tino
10 september 2022

Heerlijke curry en Tandoori gehad. Lekker pittige curry met lekkere rijst en bakje salade. Goed verzorgd en nog goed warm toen het gerecht aankwam. Porties waren voldoende en zeker niet te weinig. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt ❀️ πŸ’—πŸ’š

Roger Limbach
10 september 2022

Het was weer heerlijk , zoals gewoonlijk .

Reactie van Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Jolanda
9 september 2022

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Dikke pluim voor jullie

Reactie van Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Chantal Horbag
9 september 2022

Het eten was koud, kip was droog. De curry was meer te vergelijken met een een pans gerecht van de Chinees met ontzettend veel rauwe uien. Voor ons geen tweede keer hier.

Reactie van Eliya

We koken altijd curry met verse groenten en we proberen de smaak van de groenten in het eten te maken, maar het spijt ons dat het eten koud bij je is aangekomen. Maar we proberen het eten altijd warm te verpakken, zodat het warm bij de klant aankomt.

Manon
7 september 2022

Mals vlees, goed verzorgd en alles optijd klaar. Aanrader!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Dieter
23 augustus 2022

Aardige mensen, goed eten en snel bezorgd, top!

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt β€οΈπŸŒΉπŸ’š

Luc Bremen
15 augustus 2022

Erg lekker gegeten, goed Indiaans eten en grote porties. Hele sympathieke eigenaars!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank β€οΈπŸŒΉπŸ’š

Nelis
12 augustus 2022

Eten was lekker, goed verzorgd en niet lang moeten wachten. Waren zelf gaan ophalen en was ook na enkele minuten klaar na afgesproken tijd. Gaan zeker nog eens bestellen daar.

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Verena
9 augustus 2022

Bij binnenkomst komen je de heerlijke geuren al tegemoet! Weer schitterend kruidige gezonde gerechten afgehaald, het was weer superlekker! Dank! Een luxe om jullie zo dichtbij te hebben! πŸ™πŸΌ

Reactie van Eliya

Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerking. 🌹🌹🌹 En we zijn erg blij dat je zo van het eten genietπŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Van leeuwen
5 augustus 2022

Het eten hier is ontzettend lekker, nu al een paar keer besteld en geen enkele keer teleurgesteld. Bezorging is ook super vriendelijk en altijd snel! Recent de chef-kok mogen ontmoeten. Momenteel de beste in Parkstad als je het mij vraagt! Lang geleden dat bezorgd eten zo lekker is als hier!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ₯°πŸ’šπŸ₯°

PvM
5 augustus 2022

Eerste keer geprobeerd en eigenlijk wist ik niet wat ik bestelde. Lekker, goed warm en zeer vriendelijke bezorging. Gaan we vaker doen.

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ Je bestelde zarshak polo, een populair Iraans gerecht. Iraanse mensen bereiden dit eten bij de meeste ceremonies.πŸ˜ŠπŸ˜‰

Human
5 augustus 2022
Reactie van Eliya

❀️🌹❀️

Soenita
4 augustus 2022

Het eten was heerlijk maa sha Allah en wat een lieve mensen allahumma baarik.

Reactie van Eliya

β€ŒHartelijk dank πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Coen van den Bos
3 augustus 2022
Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Verena
30 juli 2022

Heerlijk vers, fantastisch kruidige smaken. De vegan gerechten, helemaal tΓ³p!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Alex Dreissen.
27 juli 2022

Ik heb vandaag al de 3x in 2 weken besteld, het eten is echt heerlijk en alles lekker vers! De eigenaars zijn ook hele lieve vriendelijke mensen! Ga zo door! Ik zal zeker nog heel vaak bij jullie eten. Groetjes Alex.D.

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Ab
20 juli 2022
Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Astrid
10 juli 2022

Eerste kennismaking met de Iraanse keuken en zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten. De bezorging was een paar minuten later dan de afgesproken tijd. Dus ook hier is niks verkeerds over te schrijven. Ik zou willen dat alle bezorgdiensten zo op tijd zijn. Wij bestellen zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Isa Golsteijn
1 juli 2022

Groote porties, smaakte ons goed. Graag weer ;)

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸ˜πŸ’š

Sonja
3 april 2022

Heerlijk

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸ˜˜πŸ’š

Izaak
26 maart 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger en prima op tijd.

Reactie van Eliya

πŸ€©πŸ’šπŸŒΊ

Jaap
21 maart 2022
Reactie van Eliya

πŸ€©πŸ’šπŸŒΉ

Jildou
20 maart 2022
Reactie van Eliya

πŸ’πŸ’šπŸ€©

Imara
16 maart 2022

Wat een fantastische kwaliteit! Alles is altijd lekker warm en de smaak is super verfijnd!

Reactie van Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸ’πŸ₯°

A
14 maart 2022
Reactie van Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΊ

Wilma & Ronald Ouwerkerk-Been
7 maart 2022

Beste medewerkers van Elya, Wilma en ik hebben heerlijk gegeten en wilden u hiervoor bedanken. Ook mijn moeder in Heerenveen heeft er van genoten. Het waren heerlijke smaken en kruiden die we niet vaker in gerechten tegen komen. Hartelijk dank en lieve groet, Wilma en ronald ouwerkerk uit gorredijk

Reactie van Eliya

Hartelijke dank πŸ˜πŸ’šπŸ˜

Jorick
28 februari 2022

Superlekker gegeten! Bedankt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒ»πŸ˜

Jongsma
19 februari 2022

Snelle en vriendelijke bezorging, de gerechten smaakten zoals altijd zeer goed

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒ»πŸ’š

Harmke
30 januari 2022

Laatst tijdens een avondwandeling het bestaan van Eliya ontdekt. Dat wilden we wel eens uitproberen. Vooral ook omdat we op de website veel positieve reacties lazen. Het is goed bevallen. De bezorging was iets later dan toegezegd en daar werden ook excuses voor gemaakt. Geen probleem hoor. Het eten was lekker warm en heel verrassend. We hadden verschillende dingen besteld zodat we van alles uit konden proberen. We vonden het heerlijk! Van één gerecht hadden we de pittige versie besteld maar dat was voor ons wel heel pittig. De Garlic Nan was verrukkelijk! De patat vonden we erg zout maar dat kan ook komen omdat we zelf nauwelijks zout gebruiken . Verder zat er nog een lekker frisse salade bij. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ˜πŸ’šπŸ€©

Sonja
30 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten. Wij hebben Indiaas gegeten. Hele vriendelijke mensen en zeer vriendelijke bezorger. Fijn om Eliya in de buurt te hebben. Een aanwinst.

Reactie van Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΉ

Eikelboom
28 januari 2022

Heerlijk eten, goed verzorgd en op tijd bezorgd. Prima!

Reactie van Eliya

πŸŒΊπŸ˜πŸ’š

Jacob
24 januari 2022
Reactie van Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΊ

Bart van der Kooi
16 januari 2022

We bestellen vaak nieuwe gerechten, en ze zijn allemaal erg lekker. Bezorging weer perfect op tijd en goede communicatie. Ook de desserts zijn allemaal aanraders!

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸ€©πŸ’š

Hittje Balstra
13 januari 2022

Voor de 1ste keer besteld en het was heerlijk. Salade heerlijk passend bij de smaakvolle curry. Naan brood was super. En de Butter overheerlijk.. Ik ga zeker nog een keer bestellen. een echte aanrader..

Reactie van Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΊ

Brand
11 januari 2022

Het eten is heerlijk. Bestellen zeker nog een keer

Reactie van Eliya

πŸ€©πŸ’šπŸŒΊ