Reviews from Eliya Kerkrade

Recent reviews

5.0
AB
23 September 2022

Heerlijk eten, alles netjes ingepakt en goed warm en vers bij het afhalen.

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ 🌹 πŸ’š

Astrid
18 September 2022

Lekker eten. Is nu de tweede keer dat we bij Eliya besteld hebben. We zijn weer aangenaam verrast. Echt voor herhaling vatbaar. En bezorging mooi op tijd. Klasse

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ 🌹 πŸ’š

Whitney Moerland
13 September 2022
Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Mirte
12 September 2022

Eten is op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was prima!

Reaction from Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Leroy Otten
11 September 2022

Eten was echt heerlijk !!! Super tevreden!!! Grote porties dus we zaten ook goed vol. Wij gaan zeker gauw weer bestellen

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt ❀️ 🌹 πŸ’š

Tino
10 September 2022

Heerlijke curry en Tandoori gehad. Lekker pittige curry met lekkere rijst en bakje salade. Goed verzorgd en nog goed warm toen het gerecht aankwam. Porties waren voldoende en zeker niet te weinig. Zeker voor herhaling vatbaar

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt ❀️ πŸ’—πŸ’š

Roger Limbach
10 September 2022

Het was weer heerlijk , zoals gewoonlijk .

Reaction from Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Jolanda
9 September 2022

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Dikke pluim voor jullie

Reaction from Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Chantal Horbag
9 September 2022

Het eten was koud, kip was droog. De curry was meer te vergelijken met een een pans gerecht van de Chinees met ontzettend veel rauwe uien. Voor ons geen tweede keer hier.

Reaction from Eliya

We koken altijd curry met verse groenten en we proberen de smaak van de groenten in het eten te maken, maar het spijt ons dat het eten koud bij je is aangekomen. Maar we proberen het eten altijd warm te verpakken, zodat het warm bij de klant aankomt.

Manon
7 September 2022

Mals vlees, goed verzorgd en alles optijd klaar. Aanrader!

Reaction from Eliya

Hartelijk dank ❀️ 🌹 πŸ’š

Dieter
23 August 2022

Aardige mensen, goed eten en snel bezorgd, top!

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt β€οΈπŸŒΉπŸ’š

Luc Bremen
15 August 2022

Erg lekker gegeten, goed Indiaans eten en grote porties. Hele sympathieke eigenaars!

Reaction from Eliya

Hartelijk dank β€οΈπŸŒΉπŸ’š

Nelis
12 August 2022

Eten was lekker, goed verzorgd en niet lang moeten wachten. Waren zelf gaan ophalen en was ook na enkele minuten klaar na afgesproken tijd. Gaan zeker nog eens bestellen daar.

Reaction from Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Verena
9 August 2022

Bij binnenkomst komen je de heerlijke geuren al tegemoet! Weer schitterend kruidige gezonde gerechten afgehaald, het was weer superlekker! Dank! Een luxe om jullie zo dichtbij te hebben! πŸ™πŸΌ

Reaction from Eliya

Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerking. 🌹🌹🌹 En we zijn erg blij dat je zo van het eten genietπŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Van leeuwen
5 August 2022

Het eten hier is ontzettend lekker, nu al een paar keer besteld en geen enkele keer teleurgesteld. Bezorging is ook super vriendelijk en altijd snel! Recent de chef-kok mogen ontmoeten. Momenteel de beste in Parkstad als je het mij vraagt! Lang geleden dat bezorgd eten zo lekker is als hier!

Reaction from Eliya

Hartelijk dank πŸ₯°πŸ’šπŸ₯°

PvM
5 August 2022

Eerste keer geprobeerd en eigenlijk wist ik niet wat ik bestelde. Lekker, goed warm en zeer vriendelijke bezorging. Gaan we vaker doen.

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ Je bestelde zarshak polo, een populair Iraans gerecht. Iraanse mensen bereiden dit eten bij de meeste ceremonies.πŸ˜ŠπŸ˜‰

Human
5 August 2022
Reaction from Eliya

❀️🌹❀️

Soenita
4 August 2022

Het eten was heerlijk maa sha Allah en wat een lieve mensen allahumma baarik.

Reaction from Eliya

β€ŒHartelijk dank πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Coen van den Bos
3 August 2022
Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Verena
30 July 2022

Heerlijk vers, fantastisch kruidige smaken. De vegan gerechten, helemaal tΓ³p!

Reaction from Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Alex Dreissen.
27 July 2022

Ik heb vandaag al de 3x in 2 weken besteld, het eten is echt heerlijk en alles lekker vers! De eigenaars zijn ook hele lieve vriendelijke mensen! Ga zo door! Ik zal zeker nog heel vaak bij jullie eten. Groetjes Alex.D.

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt πŸ’šπŸŒΉβ€οΈ

Ab
20 July 2022
Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Astrid
10 July 2022

Eerste kennismaking met de Iraanse keuken en zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten. De bezorging was een paar minuten later dan de afgesproken tijd. Dus ook hier is niks verkeerds over te schrijven. Ik zou willen dat alle bezorgdiensten zo op tijd zijn. Wij bestellen zeker nog een keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

Isa Golsteijn
1 July 2022

Groote porties, smaakte ons goed. Graag weer ;)

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ˜πŸ’š

Sonja
3 April 2022

Heerlijk

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ˜˜πŸ’š

Izaak
26 March 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger en prima op tijd.

Reaction from Eliya

πŸ€©πŸ’šπŸŒΊ

Jaap
21 March 2022
Reaction from Eliya

πŸ€©πŸ’šπŸŒΉ

Jildou
20 March 2022
Reaction from Eliya

πŸ’πŸ’šπŸ€©

Imara
16 March 2022

Wat een fantastische kwaliteit! Alles is altijd lekker warm en de smaak is super verfijnd!

Reaction from Eliya

Hartelijk dank πŸ’šπŸ’πŸ₯°

A
14 March 2022
Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΊ

Wilma & Ronald Ouwerkerk-Been
7 March 2022

Beste medewerkers van Elya, Wilma en ik hebben heerlijk gegeten en wilden u hiervoor bedanken. Ook mijn moeder in Heerenveen heeft er van genoten. Het waren heerlijke smaken en kruiden die we niet vaker in gerechten tegen komen. Hartelijk dank en lieve groet, Wilma en ronald ouwerkerk uit gorredijk

Reaction from Eliya

Hartelijke dank πŸ˜πŸ’šπŸ˜

Jorick
28 February 2022

Superlekker gegeten! Bedankt :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒ»πŸ˜

Jongsma
19 February 2022

Snelle en vriendelijke bezorging, de gerechten smaakten zoals altijd zeer goed

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒ»πŸ’š

Harmke
30 January 2022

Laatst tijdens een avondwandeling het bestaan van Eliya ontdekt. Dat wilden we wel eens uitproberen. Vooral ook omdat we op de website veel positieve reacties lazen. Het is goed bevallen. De bezorging was iets later dan toegezegd en daar werden ook excuses voor gemaakt. Geen probleem hoor. Het eten was lekker warm en heel verrassend. We hadden verschillende dingen besteld zodat we van alles uit konden proberen. We vonden het heerlijk! Van één gerecht hadden we de pittige versie besteld maar dat was voor ons wel heel pittig. De Garlic Nan was verrukkelijk! De patat vonden we erg zout maar dat kan ook komen omdat we zelf nauwelijks zout gebruiken . Verder zat er nog een lekker frisse salade bij. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ˜πŸ’šπŸ€©

Sonja
30 January 2022

We hebben heerlijk gegeten. Wij hebben Indiaas gegeten. Hele vriendelijke mensen en zeer vriendelijke bezorger. Fijn om Eliya in de buurt te hebben. Een aanwinst.

Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΉ

Eikelboom
28 January 2022

Heerlijk eten, goed verzorgd en op tijd bezorgd. Prima!

Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ˜πŸ’š

Jacob
24 January 2022
Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΊ

Bart van der Kooi
16 January 2022

We bestellen vaak nieuwe gerechten, en ze zijn allemaal erg lekker. Bezorging weer perfect op tijd en goede communicatie. Ook de desserts zijn allemaal aanraders!

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ€©πŸ’š

Hittje Balstra
13 January 2022

Voor de 1ste keer besteld en het was heerlijk. Salade heerlijk passend bij de smaakvolle curry. Naan brood was super. En de Butter overheerlijk.. Ik ga zeker nog een keer bestellen. een echte aanrader..

Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒΊ

Brand
11 January 2022

Het eten is heerlijk. Bestellen zeker nog een keer

Reaction from Eliya

πŸ€©πŸ’šπŸŒΊ

Fernanne Verhoeven
9 January 2022

Het was weer heerlijk!

Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸ˜

Rina
9 January 2022

Veel keuze, echt heerlijk eten en ontzettend aardige mensen! Het eten is altijd goed, royale portie. De namen van de gerechten worden duidelijk vermeld op de bakjes, inclusief een vrolijke smiley en bedankje. Daar worden we blij van!

Reaction from Eliya

πŸŒΉπŸ’šπŸ€©

Hanneke Peters
8 January 2022

Snelle en vriendelijke bezorging en lekker eten

Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸ€©

Marieke
3 January 2022
Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸŒΊ

Nieland
2 January 2021
Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸ’šβš˜

Mirjam
28 December 2021

Het eten was heerlijk van smaak. We hadden een mini portie maar die was groot genoeg. Eten werd snel en heet bezorgd.

Reaction from Eliya

πŸŒΉπŸ’šβš˜

Jacob
27 December 2021

Een heerlijke kerstmaaltijd gehad met familie. Iedereen heeft genoten!

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ˜πŸ€©πŸ’š

John
25 December 2021

Het eten was echt fantastisch! Zelden zo lekker gegeten als wij besteld hebben. Dit is een blijvertje.

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ₯°πŸ’š

Willemijne
24 December 2021

Wat je ook besteld, het is altijd lekker!

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ€—πŸ’š

Mb
23 December 2021
Reaction from Eliya

πŸ’šπŸ₯°πŸŒΉ

Simone
22 December 2021
Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸ₯°

Hans
19 December 2021

Super lekker eten en zoals altijd weer netjes ingepakt Een aanrader

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒΉπŸ’š

.
17 December 2021
Reaction from Eliya

πŸ˜…πŸŒΊπŸ’š

Jacob
17 December 2021

Zoals altijd, weer een heerlijke maaltijd. Deze mensen verdienen het echt.

Reaction from Eliya

Heel errrrg bedankt πŸ’šπŸŒΊπŸ’š

Katinka
9 December 2021

Weer zo lekker gegeten. Bijzondere smaken. Dank jullie wel.

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΊπŸ’š

Rutger Bakker
5 December 2021
Reaction from Eliya

πŸŒΉπŸ’šπŸŒΉ

Bart van der Kooi
4 December 2021

We hebben weer een nieuw gerecht geprobeerd, ook deze was erg lekker. Zeker een aanrader. Perfect op tijd met de bezorging. Dankje!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸŒΉπŸ’šπŸ₯°

Izaak
27 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸŒ·πŸ’šπŸŒΊ

Peter Hendriksen
27 November 2021

Prettige kennismaking met Iraans gerecht en de mensen die het bereid hebben :-) Daarna 2 indiase gerechten beproefd en met veel pelzier opgegeten.

Reaction from Eliya

Bedankt πŸŒ·πŸ’šπŸ₯°

Peter
26 November 2021
Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸ₯°

Jaho
21 November 2021
Reaction from Eliya

πŸ’«πŸ’šπŸŒΉ

Aneres
20 November 2021

Lekker gegeten! :)

Reaction from Eliya

πŸ’šπŸŒΊπŸ˜

M b
12 November 2021

Heerlijk gegeten!

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸ’šπŸŒΊ

HM
6 November 2021

Heerlijk gegeten!

Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸŒ·

Gert
6 November 2021

Het was weer super lekker en meer dan genoeg om twee keer van te eten. Vlot en vriendelijk bezorgd.

Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒ·

Ambergen
5 November 2021
Reaction from Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸ₯°

Hillie Bijker
1 November 2021

Vanuit de B&B een maaltijd hier laten bezorgen. Wat een heerlijke maaltijd. Zou willen dat wij zo'n restaurant bij ons in de buurt hadden. Gerechten waren goed warm/heet en met zorg bereid. Voor ons was het echt uit eten maar dan niet in het restaurant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸ’šπŸŒΊ

Tharanga
31 October 2021

Het eten was heel erg goed. eerste keer maar zeker niet de laatste

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸ’šπŸŒΉ

Rik
30 October 2021

Heerlijk smaakvol eten in ruime porties! We hebben genoten! Zeer vriendelijk geholpen

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ’šπŸŒΉπŸ₯°

feikerijpma
27 October 2021

super

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸŒΉπŸ’š

Snijder
20 October 2021

Het eten was top! En het personeel was zeer aardig!!!

Reaction from Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸ₯°

M.b
16 October 2021
Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸ’šπŸ˜

Jeroen
10 October 2021
Boer
10 October 2021

Het eten is geweldig. Vooral de butter ckicken is de beste ooit gegeten. Wij hadden ook het ijs, ook dat is super lekker, maar de paar pistache nootjes mogen er wel uit blijven. Ze voegen, wat ons betreft geen smaak toe en zijn zacht geworden door het vocht van het ijs. Maar we komen zeker snel weer halen.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt voor het goede punt dat u noemde ... Dat kloptπŸ‘ΨŒ want pistachenoten worden toegevoegd aan ijs nadat het is gemaakt, het wordt een beetje zachterπŸ™‚ We zullen u advies zeker opvolgen zodat klanten er meer van kunnen genieten.πŸ€—πŸ’šπŸŒΉ

Bart van der Kooi
9 October 2021

Het eten was wederom heerlijk, en ruim op tijd afgeleverd. Een half uur later gingen we eten, maar toen was het nog steeds warm. Opnieuw twee lekkere gerechten en ook de desserts waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

P
4 October 2021

iraans rijstgerecht met lamsvlees bestel zamen met de pakora(gefrituurde groentes) rijst smaakte zeer goed,,lamsvlees lekker mals en lekker pittig! Bedankt!

Reaction from Eliya

Bedankt 🀩🌹😍

Edward
2 October 2021

Super lekker gegeten. Dit gaan we vaker doen. Erg vriendelijk geholpen. Blij !

Reaction from Eliya

Bedankt😍🌹🀩

Fardau
29 September 2021

Heerlijk gegeten!

Reaction from Eliya

🀩🌹πŸ₯°

.
29 September 2021
Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸ˜„πŸ˜

Stephanie
24 September 2021

Heerlijk gegeten! Wij bestellen zeker vaker!

Reaction from Eliya

🀩🌷😍

Schipper
19 September 2021

Heerlijk eten, kwam sneller dan verwacht en ruim voldoende eten. Een aanrader

Reaction from Eliya

😍🌹πŸ₯°

Hilde de Boer
18 September 2021

Super lekker en veel eten. Top!

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Wim
10 September 2021

Heerlijk gegeten,vriendelijke bezorger. Graag tot een volgende keer.

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

MΓ‘ire Ni Ghallchobhair & Bert Ruiter
25 August 2021

Op de terugweg van Groningen naar Enkhuizen, zijn wij bij Elija in Gorredijk gaan eten. Omdat de meeste gasten voor de afhaal komen, is er maar een tafel maar we waren meteen welkom. We bestelden zowel Indische en Iraanse gerechten voor twee en kregen zeer genereuze porties met een overheerlijk Iraanse salade als verrassing erbij. Alles was lekker en wat we niet op kregen werd netjes ingepakt om mee te nemen naar huis waar we er nog een keer van konden genieten. De mensen in Gorredijk en omgeving boffen met zo'n goede kok en zo'n vriendelijke bediening. Bedankt en tot de volgende keer als we bij jullie in de buurt zijn.

Reaction from Eliya

Hartelijk bedankt πŸ€—β€πŸ˜˜

Annemarie
23 August 2021

Het eten was heerlijk !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

🀩🌷😍

Jan
22 August 2021

Nog geen een keer tegen gevallen, Smaakte weer heerlijk πŸ‘Œ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

πŸ₯°β€πŸŒΉ

Fernanne Verhoeven
21 August 2021

Heerlijk gegeten! Echt top!

Reaction from Eliya

πŸ₯°β€πŸ€—

Izaak Kijlstra
18 August 2021

Zeer vriendelijke service, heerlijk eten. De chicken masala was heerlijk, de raita en de salade was heerlijk, en de lassie was hardstikke lekker! Ga zo door! Echt een aanrader!

Reaction from Eliya

❀πŸ₯°πŸŒΉ

Corinne
17 August 2021

Erg lekker, vooral de butter chicken. De spinazie was ons wat te zuur, maar rest was heerlijk. Perfecte rijst en lekkere raita. en meer dan genoeg. Enorme naan! Wel tikje aan dure kant helaas. Maar eentje om te onthouden.

Reaction from Eliya

🌹πŸ₯°β€

Joure
10 August 2021

Enkele maand geleden was het lekkerder, bestel altijd hetzelfde gerecht maakt smaakt nu al 2 keer anders. Is het overgenomen of andere kok?

Reaction from Eliya

Het is heel verdrietig om zoiets van je te horen. We doen ons best om de smaak van het eten constant te houden en brengen geen wijzigingen aan. We gaan dit zeker onderzoeken en bieden hiervoor onze excuses aan. 🌹😊

Gert
9 August 2021

Het was weer heerlijk en meer dan genoeg. Het Iraanse ijs is verrukkelijk.

Reaction from Eliya

😍🌹❀

Fernanne
7 August 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Janny Boonstra
4 August 2021

heerlijk eten,meer dan genoeg je kan er twee keer van genieten.

Reaction from Eliya

😍🌹πŸ₯°

Saskia
3 August 2021

Het eten was echt verrukkelijk!!! Echt bijzondere smaken, heel anders dan we ooit gegeten hebben! Fantastisch! Echt een aanrader!!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°β€πŸŒΉ

Sig
1 August 2021

Lekker en goed

Reaction from Eliya

🀩🌷😍

Jansma
31 July 2021

Heerlijk en meer dan genoeg,gaan zeker vaker eten bestellen.

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸŒΉβ€

.
30 July 2021
Reaction from Eliya

😁πŸ₯°

Bart
25 July 2021

Goede service, fijne mensen en goed eten!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉ

Mari
24 July 2021
Reaction from Eliya

🀩🌷😍

Marco
22 July 2021
Reaction from Eliya

🀩🌷😍

Ja Andringa
21 July 2021

Maandag jl. Echt weer heerlijk gegeten. Mijn broer en vrouw hadden de Kofte Curry en de Chicken Tikka Masala en ik en mijn vrouw de Chicken Vindaloo en Chicken Tikka met Nan erbij, Dal soep vooraf, eerlijk is eerlijk we hebben alle vier heel goed gegeten, we hadden ook wat over voor een tweede maaltijd. Veel complimenten voor de service en de kookkunsten 😊β™₯οΈπŸ€—

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt voor u vriendelijke en energieke reactie πŸ˜πŸ’žπŸ€—

Annelies van Dijk
17 July 2021

Ontzettend lekker gegeten, wat een heerlijke maaltijd..!! En het werd lekker snel geleverd, goed warm, netjes en ook nog eens heel leuk verpakt..!!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ˜πŸŒΉπŸ€©πŸ€—

isa
15 July 2021

ik kreeg een ongeluk en kon mn bestelling niet ophalen. Het eten werd tot aan de deur bezorgd, ookal viel het buiten de beorgzone. Wat een geweldige service. En het eten was ook heel lekker.

Reaction from Eliya

We hopen dat u heel snel u volledige gezondheid krijgt🌹🌹🌹

Will
15 July 2021

Wederom heerlijk gegeten vanavond. Deze keer Madras met kippenbouten (zonder bot), Tikka Masala met kipfilet en garlic naan. Als extraatje pakora met hete saus, een echte aanrader!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Langezwaag
26 June 2021

Opnieuw heerlijk gegeten! Uitgebreide mixed grill en ook de kip tikka masala smaakte uitstekend. Met een glimlach bezorgd.

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸ˜πŸŒΉπŸ˜‰

Anna
23 June 2021

Afgehaald bij Eliya, zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten!! Een aanrader!!

Reaction from Eliya

Bedankt😍πŸ₯°πŸŒΉ

Wessel
23 June 2021

Ontzettend lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from Eliya

Bedankt😍🌹😘

Marco
18 June 2021

Zoals altijd weer top!

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ˜‰πŸ˜πŸ₯°βš˜

Marco
15 June 2021

Voor het eerst besteld, heerlijk gegeten. Zeker aan aanrader!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Jochem
13 June 2021

Lekkere gerechten en vriendelijke mensen

Reaction from Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸ˜πŸŒΉ

Remco
9 June 2021

Eerste dat wij hier bestelde. Het eten was niet helemaal naar wens, MAAR: we hebben contact opgenomen en dit is op zeer aardige en goede wijze opgelost. We kregen meteen nieuw eten met wat lekkers als extra. Bijzonder vriendelijk. Het eten was toen zeer goed. Dus combinatie van de vriendelijkheid en het eten: 5 sterren.

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ

Fardau
6 June 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Loes
4 June 2021

Alweer uitstekend!

Reaction from Eliya

πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Jan
30 May 2021

Top restaurant. Hebben gotredijk als vakantie bestemming gekozen o.a als gevolg goede reviews Eliya. Zeker niet teleurgesteld ook niet in gorredijk trouwens.

Reaction from Eliya

Heel erg bedanktttttttt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Janny
30 May 2021

erg lekker,

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Lieke
29 May 2021

We hebben heerlijk gegeten! Erg blij met de ontdekking van dit restaurant. Gaan er zeker vaker heen. Prijs staat goed in vergoeding met al het lekkers dat je er voor terugkrijgt.

Reaction from Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Hilde
28 May 2021

Goede service, aardige mensen en heerlijk gegeten. De gratis salade erbij was ook heerlijk. De Chicken Korma is een aanrader, grote portie waar je met twee personen van kunt eten.

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jacquelina Woestenburg
27 May 2021

Super gegeten. Echt heerlijk.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Mark
24 May 2021

Heerlijke maaltijd, gewoon 10 minuten vroeger dan verwacht, dikke aanrader.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Mevr.
21 May 2021

Genoten van de heerlijke curry, lekker spicy. Salade was spot on. Komen hier zeker voor terug.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

H.J.
18 May 2021

Lekker eten, flinke porties, vriendelijke mensen.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Langezwaag
16 May 2021

Heerlijk gegeten! Echt andere smaken die uitnodigen om nog meer van de kaart te proberen. Vlotte bezorging in Langezwaag.

Reaction from Eliya

Heel erg bedaaaaaankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

An
15 May 2021

Op alle punten een prim ervaring. Heerlijk eten met verschillende smaak belevingen, ruim voldoende en een medewerker met een volle lach die je het eten keurig verpakt overhandigd. De naam van het geΓ«cht staat op het bakje, ook fijn.. Wat wil je nog meer. We hopen hier nog vaak te komen.

Reaction from Eliya

Heel errrrrrrrrg bedankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Juco
14 May 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Bruinsma
14 May 2021

Heerlijk gegeten. Een aanwinst voor Gorredijk!

Reaction from Eliya

Heel errrrrrg bedankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Visser
11 May 2021

Wat hebben wij lekker gegeten vanavond! Vriendelijke personeel, helemaal top!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Ton
8 May 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Iris Moll
4 May 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

prima bella
1 May 2021

Het eten stond op tijd klaar, het rook heerlijk de weg terug naar huis en dat maakte enorm hongerig. Het smaakte erg lekker en als verrassing zat er voor ieder een bakje heerlijke salade bij. Echt voor herhaling vatbaar Een aanrader

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Ilse
30 April 2021

Heerlijk eten! De vindalo is echt pittig en heerlijk! Daarnaast is het online bestellen en betalen is een uitkomst. Eliya is een aanwinst voor Gorredijk en omgeving!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Liesbeth
29 April 2021

Super heerlijk gegeten, grote porties en zeer vriendelijk personeel. Aanrader. Eerste afhaal gelegenheid in de buurt waar "heet" ook daadwerkelijk heet is. Wij komen terug voor meer.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jan
19 April 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jaap
18 April 2021

Echt heerlijk genoten! Bedankt Eliya! Wij zijn zo blij met jullie. We hadden: Kip Tikka Masala, Lam Qorme Sabzi en Garnalen Shirin Meygoo. Daarbij twee naans; een portie Turshi Kalam en een portie Raita. Bij elk gerecht zit sowieso een smaakknaller van jewelste. Een rauwkostsalade met veel munt. Ik ben er gΓ©k op! Een fijne portie gele rijst (los en droge korrel) zit ook bij elk gerecht. De Turshi Kalam was een gok. Het is volgens mij rode kool in het zuur. Het is erg zuur maar ik hou wel van uitgesproken smaken en vond het een leuke aanvulling bij de lekker zoete smaken van de Tikka Masala en Shirin Meygoo. De Raita lijkt een beetje op Tzatziki, maar daamee doe je de Raita, met o.a. gember, toch echt tekort. Het is een werkelijk heerlijke smakende opfrisser op je bord. Helemaal naast een pittige hap. Als toetje hadden we ShirBereng. Een zoete rijstpudding met o.a. melk, suiker, slagroom en kaneel. We hadden er van tevoren niet over nagedacht, maar dit kan natuurlijk z

Reaction from Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Pedro
16 April 2021

Heerlijk!!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Gert
15 April 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. En meer dan genoeg om nog een keer van te etenπŸ˜€.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Masha
13 April 2021

Heerlijk weer gegeten vanavond. Wat een heerlijke maaltijden maken jullie! Zeker ook als vegetariΓ«r is het heerlijk eten voor ons. Dank jullie wel, ook voor de goede service. Wij komen zeker weer!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

boonstra
13 April 2021

het was werkelijk verrukkelijk,voor herhaling vatbaar

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Hart
11 April 2021

lam Vindaloo was goed pittig en erg lekker. bezorging was snel. Netjes

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Hendrik Krist
10 April 2021

Heerlijk gegeten, lekker authentiek. Vriendelijke mensen. Gaan zeker vaker bestellen.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Juco
8 April 2021

Een aanwinst voor Gorredijk e.o. Eigenlijk verdiend deze keuken, met zeer uitgebreide kaart en sympathieke uitbater, een gezellige restaurantruimte vol tevreden eters. Heerlijk, wat een smaken!

Leonie van den Ende
6 April 2021

Uitstekend, smakelijk eten en zeer vriendelijke ontvangst bij de afhaal. We moesten nog een half uurtje rijden voordat we thuis zouden zijn, maar dankzij jullie goede zorgen was het eten nog zeer warm bij thuiskomst. We hebben er erg van genoten en komen zeker terug.

Reaction from Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Marieke
6 April 2021

Was erg lekker!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Andringa
4 April 2021

Vandaag hebben we echt heel erg lekker gegeten. De Dal soep was heerlijk, de Naan was verrukkelijk, de Samosa was echt heel lekker. Als hoofdgerecht had mijn vrouw Kip Tandoori die heerlijk mals was, zelf had ik Qorme Sabzi, een lamsgerecht, zo lekker boordevol smaak. Meer dan tevreden kunenn we zeggen dat Eliyah een waardevolle aanwinst is voor Gorredijk. Dank jullie wel voor al het heerlijks vandaag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Amerins
4 April 2021

Erg lekker en gevarieerd authentiek Indisch eten.. Van harte aanbevolen.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Madelon
4 April 2021

Voor de 2e keer besteld, wederom heerlijk eten!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

f bruinsma
3 April 2021

weer ontzettend lekker, we bestellen elke keer iets anders en het smaakt altijd anders en erg lekker. Top bezorging is ook echt heel goed, op de afgesproken tijdstip en heel erg vriendelijk.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Antje Bakker
27 March 2021

Wat een super service (eten werd op afgesproken tijdstip en heerlijk vers en warm afgeleverd) en heerlijk eten! Wat een aanwinst om zo’n restaurant in Gorredijk te hebben.πŸ˜ƒ We hadden een kip en lam gerecht en beide waren zalig. Dankjulliewel mensen van Eliya en tot snel!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Marco
25 March 2021

Helemaal top

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Anita
22 March 2021

Heerlijk! Gaan we vaker doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

kroonenberg
21 March 2021

Voor de Nederlandse smaak wel wat aan de pittige kant.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Raymond
20 March 2021

Heerlijk, super smaakvol en ruime porties!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Leon
19 March 2021

Zeer pittig, echt lekker. Zeker een aanrader.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

f bruinsma
13 March 2021

Lekker hoor, de kip was het een beetje droog. Maar verder, voor herhaling vatbaar. Misschien is er teveel keus ;) De bezorging was geweldig, keurig !

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Vinnie
12 March 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Joost
10 March 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

L Wagenaar
8 March 2021

Heerlijk gegeten en goed verzorgd. Klantvriendelijk. Een aanrader!

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Frank
7 March 2021

Weer heerlijk gegeten. Wat is die soep toch lekker.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jan
27 February 2021

Was weer super lekker. Aanrader

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Suzanne
27 February 2021

Bezorgen aangevraagd op zsm. Ze gaven aan een half uurtje. Ze belden zelf op dat het iets langer ging duren en daarna was het er snel, half uur of 3 kwartier voor dit heerlijke eten in absoluut niet lang wachten. Heel netjes dat ze zelf bellen. En het eten was heerlijk! Butter lam is een aanrader.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

NM
24 February 2021

Het was heerlijk.

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Karin
24 February 2021

Een verrassende menukaart, met nieuwe en lekkere smaken. Een waardevolle toevoeging op de eetmogelijkheden in Gorredijk. Waar je denkt dat je naar Leeuwarden moet rijden voor een culinair avontuur, is t gewoon om de hoek te vinden. Heel blij mee. En omdat er bij de bestelling een grote bak rijst en een (heerlijke) salade zit, heb je genoeg voor 3/4 man. Kortom, helemaal niet zo duur. Wel even door de aankleding heenkijken, dat is duidelijk nog in opbouw, maar er wordt met liefde en ambacht gekookt, das t belangrijkste!

Reaction from Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Vinnie
22 February 2021

Heerlijk gegeten

Reaction from Eliya

😍πŸ₯°βš˜

Nora
20 February 2021

Heerlijk genoten van diverse smaakvolle gerechten. Het voorgerecht sambosa is toch wel mijn favoriet. Absoluut voor herhaling vatbaar!πŸ˜‹

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Frank
18 February 2021

Wat een lekker eten en snel gebracht. Binnen 45 minuten. Even een belletje dat hij over twee minuten voor de deur staat. De chicken tikka massala is onze favoriet. Romig en zacht.

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

We
11 February 2021
Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Bea veenstra
1 August 2020

was weer heerlijk

Reaction from Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Bea veenstra
29 July 2020

was weer super zeker voor herhaling vatbaar

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

bea
11 July 2020

vers en heerlijk we bestellen zeker weten weer . netjes verorgd

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Berry Westra
28 June 2020

na een keuze te hebben gemaakt uit de menukaart en voor de optie afhalen te hebben gekozen reed ik rond half 6 richting Eliya. Daar bleek dat er alleen wordt bezorgd, maar de vriendelijke man had net mijn bestelling in de auto dus die kon ik zo meekrijgen. Thuis bleek dat dit een andere bestelling was, dus ik ben weer terug gegaan. De eigenaar had het duidelijk druk, maar hij zou de goede bestelling nog langs komen brengen. Dit is uiteindelijk niet meer gebeurd, dus we hebben het gerecht gegeten dat niet voor ons was bestemd. Het was heerlijk klaargemaakt, maar ja niet onze uiteindelijke keuze. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar 2 tips van onze kant: Het telefoonnummer doet het niet, dat is wel handig om te verbeteren. Via de site kun je kiezen voor zelf afhalen, maar dit is dus niet mogelijk. Voor de rest een prima zaak met goed eten!

Reaction from Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜