Avaliações de Eliya Kerkrade

Avaliações recentes

5.0
AB
23 setembro 2022

Heerlijk eten, alles netjes ingepakt en goed warm en vers bij het afhalen.

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt ❤️ 🌹 💚

Astrid
18 setembro 2022

Lekker eten. Is nu de tweede keer dat we bij Eliya besteld hebben. We zijn weer aangenaam verrast. Echt voor herhaling vatbaar. En bezorging mooi op tijd. Klasse

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt ❤️ 🌹 💚

Whitney Moerland
13 setembro 2022
Reacção a Eliya

💚🌹💚

Mirte
12 setembro 2022

Eten is op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was prima!

Reacção a Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Leroy Otten
11 setembro 2022

Eten was echt heerlijk !!! Super tevreden!!! Grote porties dus we zaten ook goed vol. Wij gaan zeker gauw weer bestellen

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt ❤️ 🌹 💚

Tino
10 setembro 2022

Heerlijke curry en Tandoori gehad. Lekker pittige curry met lekkere rijst en bakje salade. Goed verzorgd en nog goed warm toen het gerecht aankwam. Porties waren voldoende en zeker niet te weinig. Zeker voor herhaling vatbaar

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt ❤️ 💗💚

Roger Limbach
10 setembro 2022

Het was weer heerlijk , zoals gewoonlijk .

Reacção a Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Jolanda
9 setembro 2022

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Dikke pluim voor jullie

Reacção a Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Chantal Horbag
9 setembro 2022

Het eten was koud, kip was droog. De curry was meer te vergelijken met een een pans gerecht van de Chinees met ontzettend veel rauwe uien. Voor ons geen tweede keer hier.

Reacção a Eliya

We koken altijd curry met verse groenten en we proberen de smaak van de groenten in het eten te maken, maar het spijt ons dat het eten koud bij je is aangekomen. Maar we proberen het eten altijd warm te verpakken, zodat het warm bij de klant aankomt.

Manon
7 setembro 2022

Mals vlees, goed verzorgd en alles optijd klaar. Aanrader!

Reacção a Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Dieter
23 agosto 2022

Aardige mensen, goed eten en snel bezorgd, top!

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt ❤️🌹💚

Luc Bremen
15 agosto 2022

Erg lekker gegeten, goed Indiaans eten en grote porties. Hele sympathieke eigenaars!

Reacção a Eliya

Hartelijk dank ❤️🌹💚

Nelis
12 agosto 2022

Eten was lekker, goed verzorgd en niet lang moeten wachten. Waren zelf gaan ophalen en was ook na enkele minuten klaar na afgesproken tijd. Gaan zeker nog eens bestellen daar.

Reacção a Eliya

Hartelijk dank 💚🌹💚

Verena
9 agosto 2022

Bij binnenkomst komen je de heerlijke geuren al tegemoet! Weer schitterend kruidige gezonde gerechten afgehaald, het was weer superlekker! Dank! Een luxe om jullie zo dichtbij te hebben! 🙏🏼

Reacção a Eliya

Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerking. 🌹🌹🌹 En we zijn erg blij dat je zo van het eten geniet💚🌹💚

Van leeuwen
5 agosto 2022

Het eten hier is ontzettend lekker, nu al een paar keer besteld en geen enkele keer teleurgesteld. Bezorging is ook super vriendelijk en altijd snel! Recent de chef-kok mogen ontmoeten. Momenteel de beste in Parkstad als je het mij vraagt! Lang geleden dat bezorgd eten zo lekker is als hier!

Reacção a Eliya

Hartelijk dank 🥰💚🥰

PvM
5 agosto 2022

Eerste keer geprobeerd en eigenlijk wist ik niet wat ik bestelde. Lekker, goed warm en zeer vriendelijke bezorging. Gaan we vaker doen.

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt 💚🌹❤️ Je bestelde zarshak polo, een populair Iraans gerecht. Iraanse mensen bereiden dit eten bij de meeste ceremonies.😊😉

Human
5 agosto 2022
Reacção a Eliya

❤️🌹❤️

Soenita
4 agosto 2022

Het eten was heerlijk maa sha Allah en wat een lieve mensen allahumma baarik.

Reacção a Eliya

‌Hartelijk dank 💚🌹💚

Coen van den Bos
3 agosto 2022
Reacção a Eliya

💚🌹❤️

Verena
30 julho 2022

Heerlijk vers, fantastisch kruidige smaken. De vegan gerechten, helemaal tóp!

Reacção a Eliya

Hartelijk dank 💚🌹❤️

Alex Dreissen.
27 julho 2022

Ik heb vandaag al de 3x in 2 weken besteld, het eten is echt heerlijk en alles lekker vers! De eigenaars zijn ook hele lieve vriendelijke mensen! Ga zo door! Ik zal zeker nog heel vaak bij jullie eten. Groetjes Alex.D.

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt 💚🌹❤️

Ab
20 julho 2022
Reacção a Eliya

💚🌹💚

Astrid
10 julho 2022

Eerste kennismaking met de Iraanse keuken en zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten. De bezorging was een paar minuten later dan de afgesproken tijd. Dus ook hier is niks verkeerds over te schrijven. Ik zou willen dat alle bezorgdiensten zo op tijd zijn. Wij bestellen zeker nog een keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

💚🌹💚

Isa Golsteijn
1 julho 2022

Groote porties, smaakte ons goed. Graag weer ;)

Reacção a Eliya

💚😍💚

Sonja
3 abril 2022

Heerlijk

Reacção a Eliya

💚😘💚

Izaak
26 março 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger en prima op tijd.

Reacção a Eliya

🤩💚🌺

Jaap
21 março 2022
Reacção a Eliya

🤩💚🌹

Jildou
20 março 2022
Reacção a Eliya

💐💚🤩

Imara
16 março 2022

Wat een fantastische kwaliteit! Alles is altijd lekker warm en de smaak is super verfijnd!

Reacção a Eliya

Hartelijk dank 💚💐🥰

A
14 março 2022
Reacção a Eliya

😍💚🌺

Wilma & Ronald Ouwerkerk-Been
7 março 2022

Beste medewerkers van Elya, Wilma en ik hebben heerlijk gegeten en wilden u hiervoor bedanken. Ook mijn moeder in Heerenveen heeft er van genoten. Het waren heerlijke smaken en kruiden die we niet vaker in gerechten tegen komen. Hartelijk dank en lieve groet, Wilma en ronald ouwerkerk uit gorredijk

Reacção a Eliya

Hartelijke dank 😍💚😍

Jorick
28 fevereiro 2022

Superlekker gegeten! Bedankt :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

💚🌻😍

Jongsma
19 fevereiro 2022

Snelle en vriendelijke bezorging, de gerechten smaakten zoals altijd zeer goed

Reacção a Eliya

💚🌻💚

Harmke
30 janeiro 2022

Laatst tijdens een avondwandeling het bestaan van Eliya ontdekt. Dat wilden we wel eens uitproberen. Vooral ook omdat we op de website veel positieve reacties lazen. Het is goed bevallen. De bezorging was iets later dan toegezegd en daar werden ook excuses voor gemaakt. Geen probleem hoor. Het eten was lekker warm en heel verrassend. We hadden verschillende dingen besteld zodat we van alles uit konden proberen. We vonden het heerlijk! Van één gerecht hadden we de pittige versie besteld maar dat was voor ons wel heel pittig. De Garlic Nan was verrukkelijk! De patat vonden we erg zout maar dat kan ook komen omdat we zelf nauwelijks zout gebruiken . Verder zat er nog een lekker frisse salade bij. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Reacção a Eliya

Bedankt 😍💚🤩

Sonja
30 janeiro 2022

We hebben heerlijk gegeten. Wij hebben Indiaas gegeten. Hele vriendelijke mensen en zeer vriendelijke bezorger. Fijn om Eliya in de buurt te hebben. Een aanwinst.

Reacção a Eliya

😍💚🌹

Eikelboom
28 janeiro 2022

Heerlijk eten, goed verzorgd en op tijd bezorgd. Prima!

Reacção a Eliya

🌺😍💚

Jacob
24 janeiro 2022
Reacção a Eliya

😍💚🌺

Bart van der Kooi
16 janeiro 2022

We bestellen vaak nieuwe gerechten, en ze zijn allemaal erg lekker. Bezorging weer perfect op tijd en goede communicatie. Ook de desserts zijn allemaal aanraders!

Reacção a Eliya

💚🤩💚

Hittje Balstra
13 janeiro 2022

Voor de 1ste keer besteld en het was heerlijk. Salade heerlijk passend bij de smaakvolle curry. Naan brood was super. En de Butter overheerlijk.. Ik ga zeker nog een keer bestellen. een echte aanrader..

Reacção a Eliya

😍💚🌺

Brand
11 janeiro 2022

Het eten is heerlijk. Bestellen zeker nog een keer

Reacção a Eliya

🤩💚🌺

Fernanne Verhoeven
9 janeiro 2022

Het was weer heerlijk!

Reacção a Eliya

🌺💚😍

Rina
9 janeiro 2022

Veel keuze, echt heerlijk eten en ontzettend aardige mensen! Het eten is altijd goed, royale portie. De namen van de gerechten worden duidelijk vermeld op de bakjes, inclusief een vrolijke smiley en bedankje. Daar worden we blij van!

Reacção a Eliya

🌹💚🤩

Hanneke Peters
8 janeiro 2022

Snelle en vriendelijke bezorging en lekker eten

Reacção a Eliya

😍💚🤩

Marieke
3 janeiro 2022
Reacção a Eliya

🌺💚🌺

Nieland
2 janeiro 2021
Reacção a Eliya

🥰💚⚘

Mirjam
28 dezembro 2021

Het eten was heerlijk van smaak. We hadden een mini portie maar die was groot genoeg. Eten werd snel en heet bezorgd.

Reacção a Eliya

🌹💚⚘

Jacob
27 dezembro 2021

Een heerlijke kerstmaaltijd gehad met familie. Iedereen heeft genoten!

Reacção a Eliya

💚😍🤩💚

John
25 dezembro 2021

Het eten was echt fantastisch! Zelden zo lekker gegeten als wij besteld hebben. Dit is een blijvertje.

Reacção a Eliya

💚🥰💚

Willemijne
24 dezembro 2021

Wat je ook besteld, het is altijd lekker!

Reacção a Eliya

💚🤗💚

Mb
23 dezembro 2021
Reacção a Eliya

💚🥰🌹

Simone
22 dezembro 2021
Reacção a Eliya

🌺💚🥰

Hans
19 dezembro 2021

Super lekker eten en zoals altijd weer netjes ingepakt Een aanrader

Reacção a Eliya

💚🌹💚

.
17 dezembro 2021
Reacção a Eliya

😅🌺💚

Jacob
17 dezembro 2021

Zoals altijd, weer een heerlijke maaltijd. Deze mensen verdienen het echt.

Reacção a Eliya

Heel errrrg bedankt 💚🌺💚

Katinka
9 dezembro 2021

Weer zo lekker gegeten. Bijzondere smaken. Dank jullie wel.

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰🌺💚

Rutger Bakker
5 dezembro 2021
Reacção a Eliya

🌹💚🌹

Bart van der Kooi
4 dezembro 2021

We hebben weer een nieuw gerecht geprobeerd, ook deze was erg lekker. Zeker een aanrader. Perfect op tijd met de bezorging. Dankje!

Reacção a Eliya

Bedankt 🌹💚🥰

Izaak
27 novembro 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Reacção a Eliya

Bedankt 🌷💚🌺

Peter Hendriksen
27 novembro 2021

Prettige kennismaking met Iraans gerecht en de mensen die het bereid hebben :-) Daarna 2 indiase gerechten beproefd en met veel pelzier opgegeten.

Reacção a Eliya

Bedankt 🌷💚🥰

Peter
26 novembro 2021
Reacção a Eliya

🌺💚🥰

Jaho
21 novembro 2021
Reacção a Eliya

💫💚🌹

Aneres
20 novembro 2021

Lekker gegeten! :)

Reacção a Eliya

💚🌺😍

M b
12 novembro 2021

Heerlijk gegeten!

Reacção a Eliya

🥰💚🌺

HM
6 novembro 2021

Heerlijk gegeten!

Reacção a Eliya

🌺💚🌷

Gert
6 novembro 2021

Het was weer super lekker en meer dan genoeg om twee keer van te eten. Vlot en vriendelijk bezorgd.

Reacção a Eliya

😍💚🌷

Ambergen
5 novembro 2021
Reacção a Eliya

🌺💚🥰

Hillie Bijker
1 novembro 2021

Vanuit de B&B een maaltijd hier laten bezorgen. Wat een heerlijke maaltijd. Zou willen dat wij zo'n restaurant bij ons in de buurt hadden. Gerechten waren goed warm/heet en met zorg bereid. Voor ons was het echt uit eten maar dan niet in het restaurant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰💚🌺

Tharanga
31 outubro 2021

Het eten was heel erg goed. eerste keer maar zeker niet de laatste

Reacção a Eliya

🥰💚🌹

Rik
30 outubro 2021

Heerlijk smaakvol eten in ruime porties! We hebben genoten! Zeer vriendelijk geholpen

Reacção a Eliya

Bedankt 💚🌹🥰

feikerijpma
27 outubro 2021

super

Reacção a Eliya

🥰🌹💚

Snijder
20 outubro 2021

Het eten was top! En het personeel was zeer aardig!!!

Reacção a Eliya

😍💚🥰

M.b
16 outubro 2021
Reacção a Eliya

🥰💚😍

Jeroen
10 outubro 2021
Boer
10 outubro 2021

Het eten is geweldig. Vooral de butter ckicken is de beste ooit gegeten. Wij hadden ook het ijs, ook dat is super lekker, maar de paar pistache nootjes mogen er wel uit blijven. Ze voegen, wat ons betreft geen smaak toe en zijn zacht geworden door het vocht van het ijs. Maar we komen zeker snel weer halen.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt voor het goede punt dat u noemde ... Dat klopt👍، want pistachenoten worden toegevoegd aan ijs nadat het is gemaakt, het wordt een beetje zachter🙂 We zullen u advies zeker opvolgen zodat klanten er meer van kunnen genieten.🤗💚🌹

Bart van der Kooi
9 outubro 2021

Het eten was wederom heerlijk, en ruim op tijd afgeleverd. Een half uur later gingen we eten, maar toen was het nog steeds warm. Opnieuw twee lekkere gerechten en ook de desserts waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰🌹😍

P
4 outubro 2021

iraans rijstgerecht met lamsvlees bestel zamen met de pakora(gefrituurde groentes) rijst smaakte zeer goed,,lamsvlees lekker mals en lekker pittig! Bedankt!

Reacção a Eliya

Bedankt 🤩🌹😍

Edward
2 outubro 2021

Super lekker gegeten. Dit gaan we vaker doen. Erg vriendelijk geholpen. Blij !

Reacção a Eliya

Bedankt😍🌹🤩

Fardau
29 setembro 2021

Heerlijk gegeten!

Reacção a Eliya

🤩🌹🥰

.
29 setembro 2021
Reacção a Eliya

🥰😄😍

Stephanie
24 setembro 2021

Heerlijk gegeten! Wij bestellen zeker vaker!

Reacção a Eliya

🤩🌷😍

Schipper
19 setembro 2021

Heerlijk eten, kwam sneller dan verwacht en ruim voldoende eten. Een aanrader

Reacção a Eliya

😍🌹🥰

Hilde de Boer
18 setembro 2021

Super lekker en veel eten. Top!

Reacção a Eliya

🥰🌹😍

Wim
10 setembro 2021

Heerlijk gegeten,vriendelijke bezorger. Graag tot een volgende keer.

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰🌹😍

Máire Ni Ghallchobhair & Bert Ruiter
25 agosto 2021

Op de terugweg van Groningen naar Enkhuizen, zijn wij bij Elija in Gorredijk gaan eten. Omdat de meeste gasten voor de afhaal komen, is er maar een tafel maar we waren meteen welkom. We bestelden zowel Indische en Iraanse gerechten voor twee en kregen zeer genereuze porties met een overheerlijk Iraanse salade als verrassing erbij. Alles was lekker en wat we niet op kregen werd netjes ingepakt om mee te nemen naar huis waar we er nog een keer van konden genieten. De mensen in Gorredijk en omgeving boffen met zo'n goede kok en zo'n vriendelijke bediening. Bedankt en tot de volgende keer als we bij jullie in de buurt zijn.

Reacção a Eliya

Hartelijk bedankt 🤗❤😘

Annemarie
23 agosto 2021

Het eten was heerlijk !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

🤩🌷😍

Jan
22 agosto 2021

Nog geen een keer tegen gevallen, Smaakte weer heerlijk 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

🥰❤🌹

Fernanne Verhoeven
21 agosto 2021

Heerlijk gegeten! Echt top!

Reacção a Eliya

🥰❤🤗

Izaak Kijlstra
18 agosto 2021

Zeer vriendelijke service, heerlijk eten. De chicken masala was heerlijk, de raita en de salade was heerlijk, en de lassie was hardstikke lekker! Ga zo door! Echt een aanrader!

Reacção a Eliya

❤🥰🌹

Corinne
17 agosto 2021

Erg lekker, vooral de butter chicken. De spinazie was ons wat te zuur, maar rest was heerlijk. Perfecte rijst en lekkere raita. en meer dan genoeg. Enorme naan! Wel tikje aan dure kant helaas. Maar eentje om te onthouden.

Reacção a Eliya

🌹🥰❤

Joure
10 agosto 2021

Enkele maand geleden was het lekkerder, bestel altijd hetzelfde gerecht maakt smaakt nu al 2 keer anders. Is het overgenomen of andere kok?

Reacção a Eliya

Het is heel verdrietig om zoiets van je te horen. We doen ons best om de smaak van het eten constant te houden en brengen geen wijzigingen aan. We gaan dit zeker onderzoeken en bieden hiervoor onze excuses aan. 🌹😊

Gert
9 agosto 2021

Het was weer heerlijk en meer dan genoeg. Het Iraanse ijs is verrukkelijk.

Reacção a Eliya

😍🌹❤

Fernanne
7 agosto 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reacção a Eliya

🥰🌹😍

Janny Boonstra
4 agosto 2021

heerlijk eten,meer dan genoeg je kan er twee keer van genieten.

Reacção a Eliya

😍🌹🥰

Saskia
3 agosto 2021

Het eten was echt verrukkelijk!!! Echt bijzondere smaken, heel anders dan we ooit gegeten hebben! Fantastisch! Echt een aanrader!!

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰❤🌹

Sig
1 agosto 2021

Lekker en goed

Reacção a Eliya

🤩🌷😍

Jansma
31 julho 2021

Heerlijk en meer dan genoeg,gaan zeker vaker eten bestellen.

Reacção a Eliya

🥰🌹❤

.
30 julho 2021
Reacção a Eliya

😁🥰

Bart
25 julho 2021

Goede service, fijne mensen en goed eten!

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰🌹

Mari
24 julho 2021
Reacção a Eliya

🤩🌷😍

Marco
22 julho 2021
Reacção a Eliya

🤩🌷😍

Ja Andringa
21 julho 2021

Maandag jl. Echt weer heerlijk gegeten. Mijn broer en vrouw hadden de Kofte Curry en de Chicken Tikka Masala en ik en mijn vrouw de Chicken Vindaloo en Chicken Tikka met Nan erbij, Dal soep vooraf, eerlijk is eerlijk we hebben alle vier heel goed gegeten, we hadden ook wat over voor een tweede maaltijd. Veel complimenten voor de service en de kookkunsten 😊♥️🤗

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt voor u vriendelijke en energieke reactie 😍💞🤗

Annelies van Dijk
17 julho 2021

Ontzettend lekker gegeten, wat een heerlijke maaltijd..!! En het werd lekker snel geleverd, goed warm, netjes en ook nog eens heel leuk verpakt..!!

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🌹🤩🤗

isa
15 julho 2021

ik kreeg een ongeluk en kon mn bestelling niet ophalen. Het eten werd tot aan de deur bezorgd, ookal viel het buiten de beorgzone. Wat een geweldige service. En het eten was ook heel lekker.

Reacção a Eliya

We hopen dat u heel snel u volledige gezondheid krijgt🌹🌹🌹

Will
15 julho 2021

Wederom heerlijk gegeten vanavond. Deze keer Madras met kippenbouten (zonder bot), Tikka Masala met kipfilet en garlic naan. Als extraatje pakora met hete saus, een echte aanrader!

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰🌹😍

Langezwaag
26 junho 2021

Opnieuw heerlijk gegeten! Uitgebreide mixed grill en ook de kip tikka masala smaakte uitstekend. Met een glimlach bezorgd.

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰😍🌹😉

Anna
23 junho 2021

Afgehaald bij Eliya, zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten!! Een aanrader!!

Reacção a Eliya

Bedankt😍🥰🌹

Wessel
23 junho 2021

Ontzettend lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reacção a Eliya

Bedankt😍🌹😘

Marco
18 junho 2021

Zoals altijd weer top!

Reacção a Eliya

Bedankt 😉😍🥰⚘

Marco
15 junho 2021

Voor het eerst besteld, heerlijk gegeten. Zeker aan aanrader!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 🥰🌹😍

Jochem
13 junho 2021

Lekkere gerechten en vriendelijke mensen

Reacção a Eliya

Bedankt 🥰😍🌹

Remco
9 junho 2021

Eerste dat wij hier bestelde. Het eten was niet helemaal naar wens, MAAR: we hebben contact opgenomen en dit is op zeer aardige en goede wijze opgelost. We kregen meteen nieuw eten met wat lekkers als extra. Bijzonder vriendelijk. Het eten was toen zeer goed. Dus combinatie van de vriendelijkheid en het eten: 5 sterren.

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘🙈🙈🙈

Fardau
6 junho 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Loes
4 junho 2021

Alweer uitstekend!

Reacção a Eliya

🥰🥰🥰

Jan
30 maio 2021

Top restaurant. Hebben gotredijk als vakantie bestemming gekozen o.a als gevolg goede reviews Eliya. Zeker niet teleurgesteld ook niet in gorredijk trouwens.

Reacção a Eliya

Heel erg bedanktttttttt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Janny
30 maio 2021

erg lekker,

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Lieke
29 maio 2021

We hebben heerlijk gegeten! Erg blij met de ontdekking van dit restaurant. Gaan er zeker vaker heen. Prijs staat goed in vergoeding met al het lekkers dat je er voor terugkrijgt.

Reacção a Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Hilde
28 maio 2021

Goede service, aardige mensen en heerlijk gegeten. De gratis salade erbij was ook heerlijk. De Chicken Korma is een aanrader, grote portie waar je met twee personen van kunt eten.

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Jacquelina Woestenburg
27 maio 2021

Super gegeten. Echt heerlijk.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Mark
24 maio 2021

Heerlijke maaltijd, gewoon 10 minuten vroeger dan verwacht, dikke aanrader.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Mevr.
21 maio 2021

Genoten van de heerlijke curry, lekker spicy. Salade was spot on. Komen hier zeker voor terug.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

H.J.
18 maio 2021

Lekker eten, flinke porties, vriendelijke mensen.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘⚘⚘

Langezwaag
16 maio 2021

Heerlijk gegeten! Echt andere smaken die uitnodigen om nog meer van de kaart te proberen. Vlotte bezorging in Langezwaag.

Reacção a Eliya

Heel erg bedaaaaaankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

An
15 maio 2021

Op alle punten een prim ervaring. Heerlijk eten met verschillende smaak belevingen, ruim voldoende en een medewerker met een volle lach die je het eten keurig verpakt overhandigd. De naam van het geëcht staat op het bakje, ook fijn.. Wat wil je nog meer. We hopen hier nog vaak te komen.

Reacção a Eliya

Heel errrrrrrrrg bedankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Juco
14 maio 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Bruinsma
14 maio 2021

Heerlijk gegeten. Een aanwinst voor Gorredijk!

Reacção a Eliya

Heel errrrrrg bedankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Visser
11 maio 2021

Wat hebben wij lekker gegeten vanavond! Vriendelijke personeel, helemaal top!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Ton
8 maio 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Iris Moll
4 maio 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

prima bella
1 maio 2021

Het eten stond op tijd klaar, het rook heerlijk de weg terug naar huis en dat maakte enorm hongerig. Het smaakte erg lekker en als verrassing zat er voor ieder een bakje heerlijke salade bij. Echt voor herhaling vatbaar Een aanrader

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Ilse
30 abril 2021

Heerlijk eten! De vindalo is echt pittig en heerlijk! Daarnaast is het online bestellen en betalen is een uitkomst. Eliya is een aanwinst voor Gorredijk en omgeving!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Liesbeth
29 abril 2021

Super heerlijk gegeten, grote porties en zeer vriendelijk personeel. Aanrader. Eerste afhaal gelegenheid in de buurt waar "heet" ook daadwerkelijk heet is. Wij komen terug voor meer.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Jan
19 abril 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Jaap
18 abril 2021

Echt heerlijk genoten! Bedankt Eliya! Wij zijn zo blij met jullie. We hadden: Kip Tikka Masala, Lam Qorme Sabzi en Garnalen Shirin Meygoo. Daarbij twee naans; een portie Turshi Kalam en een portie Raita. Bij elk gerecht zit sowieso een smaakknaller van jewelste. Een rauwkostsalade met veel munt. Ik ben er gék op! Een fijne portie gele rijst (los en droge korrel) zit ook bij elk gerecht. De Turshi Kalam was een gok. Het is volgens mij rode kool in het zuur. Het is erg zuur maar ik hou wel van uitgesproken smaken en vond het een leuke aanvulling bij de lekker zoete smaken van de Tikka Masala en Shirin Meygoo. De Raita lijkt een beetje op Tzatziki, maar daamee doe je de Raita, met o.a. gember, toch echt tekort. Het is een werkelijk heerlijke smakende opfrisser op je bord. Helemaal naast een pittige hap. Als toetje hadden we ShirBereng. Een zoete rijstpudding met o.a. melk, suiker, slagroom en kaneel. We hadden er van tevoren niet over nagedacht, maar dit kan natuurlijk z

Reacção a Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍🥰⚘

Pedro
16 abril 2021

Heerlijk!!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Gert
15 abril 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. En meer dan genoeg om nog een keer van te eten😀.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Masha
13 abril 2021

Heerlijk weer gegeten vanavond. Wat een heerlijke maaltijden maken jullie! Zeker ook als vegetariër is het heerlijk eten voor ons. Dank jullie wel, ook voor de goede service. Wij komen zeker weer!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

boonstra
13 abril 2021

het was werkelijk verrukkelijk,voor herhaling vatbaar

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Hart
11 abril 2021

lam Vindaloo was goed pittig en erg lekker. bezorging was snel. Netjes

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Hendrik Krist
10 abril 2021

Heerlijk gegeten, lekker authentiek. Vriendelijke mensen. Gaan zeker vaker bestellen.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Juco
8 abril 2021

Een aanwinst voor Gorredijk e.o. Eigenlijk verdiend deze keuken, met zeer uitgebreide kaart en sympathieke uitbater, een gezellige restaurantruimte vol tevreden eters. Heerlijk, wat een smaken!

Leonie van den Ende
6 abril 2021

Uitstekend, smakelijk eten en zeer vriendelijke ontvangst bij de afhaal. We moesten nog een half uurtje rijden voordat we thuis zouden zijn, maar dankzij jullie goede zorgen was het eten nog zeer warm bij thuiskomst. We hebben er erg van genoten en komen zeker terug.

Reacção a Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍🥰⚘

Marieke
6 abril 2021

Was erg lekker!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Andringa
4 abril 2021

Vandaag hebben we echt heel erg lekker gegeten. De Dal soep was heerlijk, de Naan was verrukkelijk, de Samosa was echt heel lekker. Als hoofdgerecht had mijn vrouw Kip Tandoori die heerlijk mals was, zelf had ik Qorme Sabzi, een lamsgerecht, zo lekker boordevol smaak. Meer dan tevreden kunenn we zeggen dat Eliyah een waardevolle aanwinst is voor Gorredijk. Dank jullie wel voor al het heerlijks vandaag.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Amerins
4 abril 2021

Erg lekker en gevarieerd authentiek Indisch eten.. Van harte aanbevolen.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Madelon
4 abril 2021

Voor de 2e keer besteld, wederom heerlijk eten!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

f bruinsma
3 abril 2021

weer ontzettend lekker, we bestellen elke keer iets anders en het smaakt altijd anders en erg lekker. Top bezorging is ook echt heel goed, op de afgesproken tijdstip en heel erg vriendelijk.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Antje Bakker
27 março 2021

Wat een super service (eten werd op afgesproken tijdstip en heerlijk vers en warm afgeleverd) en heerlijk eten! Wat een aanwinst om zo’n restaurant in Gorredijk te hebben.😃 We hadden een kip en lam gerecht en beide waren zalig. Dankjulliewel mensen van Eliya en tot snel!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Marco
25 março 2021

Helemaal top

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Anita
22 março 2021

Heerlijk! Gaan we vaker doen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

kroonenberg
21 março 2021

Voor de Nederlandse smaak wel wat aan de pittige kant.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Raymond
20 março 2021

Heerlijk, super smaakvol en ruime porties!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Leon
19 março 2021

Zeer pittig, echt lekker. Zeker een aanrader.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

f bruinsma
13 março 2021

Lekker hoor, de kip was het een beetje droog. Maar verder, voor herhaling vatbaar. Misschien is er teveel keus ;) De bezorging was geweldig, keurig !

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Vinnie
12 março 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Joost
10 março 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

L Wagenaar
8 março 2021

Heerlijk gegeten en goed verzorgd. Klantvriendelijk. Een aanrader!

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Frank
7 março 2021

Weer heerlijk gegeten. Wat is die soep toch lekker.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Jan
27 fevereiro 2021

Was weer super lekker. Aanrader

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Suzanne
27 fevereiro 2021

Bezorgen aangevraagd op zsm. Ze gaven aan een half uurtje. Ze belden zelf op dat het iets langer ging duren en daarna was het er snel, half uur of 3 kwartier voor dit heerlijke eten in absoluut niet lang wachten. Heel netjes dat ze zelf bellen. En het eten was heerlijk! Butter lam is een aanrader.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

NM
24 fevereiro 2021

Het was heerlijk.

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Karin
24 fevereiro 2021

Een verrassende menukaart, met nieuwe en lekkere smaken. Een waardevolle toevoeging op de eetmogelijkheden in Gorredijk. Waar je denkt dat je naar Leeuwarden moet rijden voor een culinair avontuur, is t gewoon om de hoek te vinden. Heel blij mee. En omdat er bij de bestelling een grote bak rijst en een (heerlijke) salade zit, heb je genoeg voor 3/4 man. Kortom, helemaal niet zo duur. Wel even door de aankleding heenkijken, dat is duidelijk nog in opbouw, maar er wordt met liefde en ambacht gekookt, das t belangrijkste!

Reacção a Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍🥰⚘

Vinnie
22 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten

Reacção a Eliya

😍🥰⚘

Nora
20 fevereiro 2021

Heerlijk genoten van diverse smaakvolle gerechten. Het voorgerecht sambosa is toch wel mijn favoriet. Absoluut voor herhaling vatbaar!😋

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Frank
18 fevereiro 2021

Wat een lekker eten en snel gebracht. Binnen 45 minuten. Even een belletje dat hij over twee minuten voor de deur staat. De chicken tikka massala is onze favoriet. Romig en zacht.

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

We
11 fevereiro 2021
Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Bea veenstra
1 agosto 2020

was weer heerlijk

Reacção a Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Bea veenstra
29 julho 2020

was weer super zeker voor herhaling vatbaar

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

bea
11 julho 2020

vers en heerlijk we bestellen zeker weten weer . netjes verorgd

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Berry Westra
28 junho 2020

na een keuze te hebben gemaakt uit de menukaart en voor de optie afhalen te hebben gekozen reed ik rond half 6 richting Eliya. Daar bleek dat er alleen wordt bezorgd, maar de vriendelijke man had net mijn bestelling in de auto dus die kon ik zo meekrijgen. Thuis bleek dat dit een andere bestelling was, dus ik ben weer terug gegaan. De eigenaar had het duidelijk druk, maar hij zou de goede bestelling nog langs komen brengen. Dit is uiteindelijk niet meer gebeurd, dus we hebben het gerecht gegeten dat niet voor ons was bestemd. Het was heerlijk klaargemaakt, maar ja niet onze uiteindelijke keuze. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar 2 tips van onze kant: Het telefoonnummer doet het niet, dat is wel handig om te verbeteren. Via de site kun je kiezen voor zelf afhalen, maar dit is dus niet mogelijk. Voor de rest een prima zaak met goed eten!

Reacção a Eliya

Bedankt 😍🥰⚘