Bewertungen von Eliya Kerkrade

Neue Beurteilungen

5.0
AB
23 September 2022

Heerlijk eten, alles netjes ingepakt en goed warm en vers bij het afhalen.

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt ❤️ 🌹 💚

Astrid
18 September 2022

Lekker eten. Is nu de tweede keer dat we bij Eliya besteld hebben. We zijn weer aangenaam verrast. Echt voor herhaling vatbaar. En bezorging mooi op tijd. Klasse

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt ❤️ 🌹 💚

Whitney Moerland
13 September 2022
Antwort von Eliya

💚🌹💚

Mirte
12 September 2022

Eten is op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was prima!

Antwort von Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Leroy Otten
11 September 2022

Eten was echt heerlijk !!! Super tevreden!!! Grote porties dus we zaten ook goed vol. Wij gaan zeker gauw weer bestellen

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt ❤️ 🌹 💚

Tino
10 September 2022

Heerlijke curry en Tandoori gehad. Lekker pittige curry met lekkere rijst en bakje salade. Goed verzorgd en nog goed warm toen het gerecht aankwam. Porties waren voldoende en zeker niet te weinig. Zeker voor herhaling vatbaar

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt ❤️ 💗💚

Roger Limbach
10 September 2022

Het was weer heerlijk , zoals gewoonlijk .

Antwort von Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Jolanda
9 September 2022

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Dikke pluim voor jullie

Antwort von Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Chantal Horbag
9 September 2022

Het eten was koud, kip was droog. De curry was meer te vergelijken met een een pans gerecht van de Chinees met ontzettend veel rauwe uien. Voor ons geen tweede keer hier.

Antwort von Eliya

We koken altijd curry met verse groenten en we proberen de smaak van de groenten in het eten te maken, maar het spijt ons dat het eten koud bij je is aangekomen. Maar we proberen het eten altijd warm te verpakken, zodat het warm bij de klant aankomt.

Manon
7 September 2022

Mals vlees, goed verzorgd en alles optijd klaar. Aanrader!

Antwort von Eliya

Hartelijk dank ❤️ 🌹 💚

Dieter
23 August 2022

Aardige mensen, goed eten en snel bezorgd, top!

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt ❤️🌹💚

Luc Bremen
15 August 2022

Erg lekker gegeten, goed Indiaans eten en grote porties. Hele sympathieke eigenaars!

Antwort von Eliya

Hartelijk dank ❤️🌹💚

Nelis
12 August 2022

Eten was lekker, goed verzorgd en niet lang moeten wachten. Waren zelf gaan ophalen en was ook na enkele minuten klaar na afgesproken tijd. Gaan zeker nog eens bestellen daar.

Antwort von Eliya

Hartelijk dank 💚🌹💚

Verena
9 August 2022

Bij binnenkomst komen je de heerlijke geuren al tegemoet! Weer schitterend kruidige gezonde gerechten afgehaald, het was weer superlekker! Dank! Een luxe om jullie zo dichtbij te hebben! 🙏🏼

Antwort von Eliya

Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerking. 🌹🌹🌹 En we zijn erg blij dat je zo van het eten geniet💚🌹💚

Van leeuwen
5 August 2022

Het eten hier is ontzettend lekker, nu al een paar keer besteld en geen enkele keer teleurgesteld. Bezorging is ook super vriendelijk en altijd snel! Recent de chef-kok mogen ontmoeten. Momenteel de beste in Parkstad als je het mij vraagt! Lang geleden dat bezorgd eten zo lekker is als hier!

Antwort von Eliya

Hartelijk dank 🥰💚🥰

PvM
5 August 2022

Eerste keer geprobeerd en eigenlijk wist ik niet wat ik bestelde. Lekker, goed warm en zeer vriendelijke bezorging. Gaan we vaker doen.

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt 💚🌹❤️ Je bestelde zarshak polo, een populair Iraans gerecht. Iraanse mensen bereiden dit eten bij de meeste ceremonies.😊😉

Human
5 August 2022
Antwort von Eliya

❤️🌹❤️

Soenita
4 August 2022

Het eten was heerlijk maa sha Allah en wat een lieve mensen allahumma baarik.

Antwort von Eliya

‌Hartelijk dank 💚🌹💚

Coen van den Bos
3 August 2022
Antwort von Eliya

💚🌹❤️

Verena
30 Juli 2022

Heerlijk vers, fantastisch kruidige smaken. De vegan gerechten, helemaal tóp!

Antwort von Eliya

Hartelijk dank 💚🌹❤️

Alex Dreissen.
27 Juli 2022

Ik heb vandaag al de 3x in 2 weken besteld, het eten is echt heerlijk en alles lekker vers! De eigenaars zijn ook hele lieve vriendelijke mensen! Ga zo door! Ik zal zeker nog heel vaak bij jullie eten. Groetjes Alex.D.

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt 💚🌹❤️

Ab
20 Juli 2022
Antwort von Eliya

💚🌹💚

Astrid
10 Juli 2022

Eerste kennismaking met de Iraanse keuken en zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten. De bezorging was een paar minuten later dan de afgesproken tijd. Dus ook hier is niks verkeerds over te schrijven. Ik zou willen dat alle bezorgdiensten zo op tijd zijn. Wij bestellen zeker nog een keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

💚🌹💚

Isa Golsteijn
1 Juli 2022

Groote porties, smaakte ons goed. Graag weer ;)

Antwort von Eliya

💚😍💚

Sonja
3 April 2022

Heerlijk

Antwort von Eliya

💚😘💚

Izaak
26 März 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger en prima op tijd.

Antwort von Eliya

🤩💚🌺

Jaap
21 März 2022
Antwort von Eliya

🤩💚🌹

Jildou
20 März 2022
Antwort von Eliya

💐💚🤩

Imara
16 März 2022

Wat een fantastische kwaliteit! Alles is altijd lekker warm en de smaak is super verfijnd!

Antwort von Eliya

Hartelijk dank 💚💐🥰

A
14 März 2022
Antwort von Eliya

😍💚🌺

Wilma & Ronald Ouwerkerk-Been
7 März 2022

Beste medewerkers van Elya, Wilma en ik hebben heerlijk gegeten en wilden u hiervoor bedanken. Ook mijn moeder in Heerenveen heeft er van genoten. Het waren heerlijke smaken en kruiden die we niet vaker in gerechten tegen komen. Hartelijk dank en lieve groet, Wilma en ronald ouwerkerk uit gorredijk

Antwort von Eliya

Hartelijke dank 😍💚😍

Jorick
28 Februar 2022

Superlekker gegeten! Bedankt :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

💚🌻😍

Jongsma
19 Februar 2022

Snelle en vriendelijke bezorging, de gerechten smaakten zoals altijd zeer goed

Antwort von Eliya

💚🌻💚

Harmke
30 Januar 2022

Laatst tijdens een avondwandeling het bestaan van Eliya ontdekt. Dat wilden we wel eens uitproberen. Vooral ook omdat we op de website veel positieve reacties lazen. Het is goed bevallen. De bezorging was iets later dan toegezegd en daar werden ook excuses voor gemaakt. Geen probleem hoor. Het eten was lekker warm en heel verrassend. We hadden verschillende dingen besteld zodat we van alles uit konden proberen. We vonden het heerlijk! Van één gerecht hadden we de pittige versie besteld maar dat was voor ons wel heel pittig. De Garlic Nan was verrukkelijk! De patat vonden we erg zout maar dat kan ook komen omdat we zelf nauwelijks zout gebruiken . Verder zat er nog een lekker frisse salade bij. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Antwort von Eliya

Bedankt 😍💚🤩

Sonja
30 Januar 2022

We hebben heerlijk gegeten. Wij hebben Indiaas gegeten. Hele vriendelijke mensen en zeer vriendelijke bezorger. Fijn om Eliya in de buurt te hebben. Een aanwinst.

Antwort von Eliya

😍💚🌹

Eikelboom
28 Januar 2022

Heerlijk eten, goed verzorgd en op tijd bezorgd. Prima!

Antwort von Eliya

🌺😍💚

Jacob
24 Januar 2022
Antwort von Eliya

😍💚🌺

Bart van der Kooi
16 Januar 2022

We bestellen vaak nieuwe gerechten, en ze zijn allemaal erg lekker. Bezorging weer perfect op tijd en goede communicatie. Ook de desserts zijn allemaal aanraders!

Antwort von Eliya

💚🤩💚

Hittje Balstra
13 Januar 2022

Voor de 1ste keer besteld en het was heerlijk. Salade heerlijk passend bij de smaakvolle curry. Naan brood was super. En de Butter overheerlijk.. Ik ga zeker nog een keer bestellen. een echte aanrader..

Antwort von Eliya

😍💚🌺

Brand
11 Januar 2022

Het eten is heerlijk. Bestellen zeker nog een keer

Antwort von Eliya

🤩💚🌺

Fernanne Verhoeven
9 Januar 2022

Het was weer heerlijk!

Antwort von Eliya

🌺💚😍

Rina
9 Januar 2022

Veel keuze, echt heerlijk eten en ontzettend aardige mensen! Het eten is altijd goed, royale portie. De namen van de gerechten worden duidelijk vermeld op de bakjes, inclusief een vrolijke smiley en bedankje. Daar worden we blij van!

Antwort von Eliya

🌹💚🤩

Hanneke Peters
8 Januar 2022

Snelle en vriendelijke bezorging en lekker eten

Antwort von Eliya

😍💚🤩

Marieke
3 Januar 2022
Antwort von Eliya

🌺💚🌺

Nieland
2 Januar 2021
Antwort von Eliya

🥰💚⚘

Mirjam
28 Dezember 2021

Het eten was heerlijk van smaak. We hadden een mini portie maar die was groot genoeg. Eten werd snel en heet bezorgd.

Antwort von Eliya

🌹💚⚘

Jacob
27 Dezember 2021

Een heerlijke kerstmaaltijd gehad met familie. Iedereen heeft genoten!

Antwort von Eliya

💚😍🤩💚

John
25 Dezember 2021

Het eten was echt fantastisch! Zelden zo lekker gegeten als wij besteld hebben. Dit is een blijvertje.

Antwort von Eliya

💚🥰💚

Willemijne
24 Dezember 2021

Wat je ook besteld, het is altijd lekker!

Antwort von Eliya

💚🤗💚

Mb
23 Dezember 2021
Antwort von Eliya

💚🥰🌹

Simone
22 Dezember 2021
Antwort von Eliya

🌺💚🥰

Hans
19 Dezember 2021

Super lekker eten en zoals altijd weer netjes ingepakt Een aanrader

Antwort von Eliya

💚🌹💚

.
17 Dezember 2021
Antwort von Eliya

😅🌺💚

Jacob
17 Dezember 2021

Zoals altijd, weer een heerlijke maaltijd. Deze mensen verdienen het echt.

Antwort von Eliya

Heel errrrg bedankt 💚🌺💚

Katinka
9 Dezember 2021

Weer zo lekker gegeten. Bijzondere smaken. Dank jullie wel.

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰🌺💚

Rutger Bakker
5 Dezember 2021
Antwort von Eliya

🌹💚🌹

Bart van der Kooi
4 Dezember 2021

We hebben weer een nieuw gerecht geprobeerd, ook deze was erg lekker. Zeker een aanrader. Perfect op tijd met de bezorging. Dankje!

Antwort von Eliya

Bedankt 🌹💚🥰

Izaak
27 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Antwort von Eliya

Bedankt 🌷💚🌺

Peter Hendriksen
27 November 2021

Prettige kennismaking met Iraans gerecht en de mensen die het bereid hebben :-) Daarna 2 indiase gerechten beproefd en met veel pelzier opgegeten.

Antwort von Eliya

Bedankt 🌷💚🥰

Peter
26 November 2021
Antwort von Eliya

🌺💚🥰

Jaho
21 November 2021
Antwort von Eliya

💫💚🌹

Aneres
20 November 2021

Lekker gegeten! :)

Antwort von Eliya

💚🌺😍

M b
12 November 2021

Heerlijk gegeten!

Antwort von Eliya

🥰💚🌺

HM
6 November 2021

Heerlijk gegeten!

Antwort von Eliya

🌺💚🌷

Gert
6 November 2021

Het was weer super lekker en meer dan genoeg om twee keer van te eten. Vlot en vriendelijk bezorgd.

Antwort von Eliya

😍💚🌷

Ambergen
5 November 2021
Antwort von Eliya

🌺💚🥰

Hillie Bijker
1 November 2021

Vanuit de B&B een maaltijd hier laten bezorgen. Wat een heerlijke maaltijd. Zou willen dat wij zo'n restaurant bij ons in de buurt hadden. Gerechten waren goed warm/heet en met zorg bereid. Voor ons was het echt uit eten maar dan niet in het restaurant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰💚🌺

Tharanga
31 Oktober 2021

Het eten was heel erg goed. eerste keer maar zeker niet de laatste

Antwort von Eliya

🥰💚🌹

Rik
30 Oktober 2021

Heerlijk smaakvol eten in ruime porties! We hebben genoten! Zeer vriendelijk geholpen

Antwort von Eliya

Bedankt 💚🌹🥰

feikerijpma
27 Oktober 2021

super

Antwort von Eliya

🥰🌹💚

Snijder
20 Oktober 2021

Het eten was top! En het personeel was zeer aardig!!!

Antwort von Eliya

😍💚🥰

M.b
16 Oktober 2021
Antwort von Eliya

🥰💚😍

Jeroen
10 Oktober 2021
Boer
10 Oktober 2021

Het eten is geweldig. Vooral de butter ckicken is de beste ooit gegeten. Wij hadden ook het ijs, ook dat is super lekker, maar de paar pistache nootjes mogen er wel uit blijven. Ze voegen, wat ons betreft geen smaak toe en zijn zacht geworden door het vocht van het ijs. Maar we komen zeker snel weer halen.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt voor het goede punt dat u noemde ... Dat klopt👍، want pistachenoten worden toegevoegd aan ijs nadat het is gemaakt, het wordt een beetje zachter🙂 We zullen u advies zeker opvolgen zodat klanten er meer van kunnen genieten.🤗💚🌹

Bart van der Kooi
9 Oktober 2021

Het eten was wederom heerlijk, en ruim op tijd afgeleverd. Een half uur later gingen we eten, maar toen was het nog steeds warm. Opnieuw twee lekkere gerechten en ook de desserts waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰🌹😍

P
4 Oktober 2021

iraans rijstgerecht met lamsvlees bestel zamen met de pakora(gefrituurde groentes) rijst smaakte zeer goed,,lamsvlees lekker mals en lekker pittig! Bedankt!

Antwort von Eliya

Bedankt 🤩🌹😍

Edward
2 Oktober 2021

Super lekker gegeten. Dit gaan we vaker doen. Erg vriendelijk geholpen. Blij !

Antwort von Eliya

Bedankt😍🌹🤩

Fardau
29 September 2021

Heerlijk gegeten!

Antwort von Eliya

🤩🌹🥰

.
29 September 2021
Antwort von Eliya

🥰😄😍

Stephanie
24 September 2021

Heerlijk gegeten! Wij bestellen zeker vaker!

Antwort von Eliya

🤩🌷😍

Schipper
19 September 2021

Heerlijk eten, kwam sneller dan verwacht en ruim voldoende eten. Een aanrader

Antwort von Eliya

😍🌹🥰

Hilde de Boer
18 September 2021

Super lekker en veel eten. Top!

Antwort von Eliya

🥰🌹😍

Wim
10 September 2021

Heerlijk gegeten,vriendelijke bezorger. Graag tot een volgende keer.

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰🌹😍

Máire Ni Ghallchobhair & Bert Ruiter
25 August 2021

Op de terugweg van Groningen naar Enkhuizen, zijn wij bij Elija in Gorredijk gaan eten. Omdat de meeste gasten voor de afhaal komen, is er maar een tafel maar we waren meteen welkom. We bestelden zowel Indische en Iraanse gerechten voor twee en kregen zeer genereuze porties met een overheerlijk Iraanse salade als verrassing erbij. Alles was lekker en wat we niet op kregen werd netjes ingepakt om mee te nemen naar huis waar we er nog een keer van konden genieten. De mensen in Gorredijk en omgeving boffen met zo'n goede kok en zo'n vriendelijke bediening. Bedankt en tot de volgende keer als we bij jullie in de buurt zijn.

Antwort von Eliya

Hartelijk bedankt 🤗❤😘

Annemarie
23 August 2021

Het eten was heerlijk !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

🤩🌷😍

Jan
22 August 2021

Nog geen een keer tegen gevallen, Smaakte weer heerlijk 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

🥰❤🌹

Fernanne Verhoeven
21 August 2021

Heerlijk gegeten! Echt top!

Antwort von Eliya

🥰❤🤗

Izaak Kijlstra
18 August 2021

Zeer vriendelijke service, heerlijk eten. De chicken masala was heerlijk, de raita en de salade was heerlijk, en de lassie was hardstikke lekker! Ga zo door! Echt een aanrader!

Antwort von Eliya

❤🥰🌹

Corinne
17 August 2021

Erg lekker, vooral de butter chicken. De spinazie was ons wat te zuur, maar rest was heerlijk. Perfecte rijst en lekkere raita. en meer dan genoeg. Enorme naan! Wel tikje aan dure kant helaas. Maar eentje om te onthouden.

Antwort von Eliya

🌹🥰❤

Joure
10 August 2021

Enkele maand geleden was het lekkerder, bestel altijd hetzelfde gerecht maakt smaakt nu al 2 keer anders. Is het overgenomen of andere kok?

Antwort von Eliya

Het is heel verdrietig om zoiets van je te horen. We doen ons best om de smaak van het eten constant te houden en brengen geen wijzigingen aan. We gaan dit zeker onderzoeken en bieden hiervoor onze excuses aan. 🌹😊

Gert
9 August 2021

Het was weer heerlijk en meer dan genoeg. Het Iraanse ijs is verrukkelijk.

Antwort von Eliya

😍🌹❤

Fernanne
7 August 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorging. Aanrader!

Antwort von Eliya

🥰🌹😍

Janny Boonstra
4 August 2021

heerlijk eten,meer dan genoeg je kan er twee keer van genieten.

Antwort von Eliya

😍🌹🥰

Saskia
3 August 2021

Het eten was echt verrukkelijk!!! Echt bijzondere smaken, heel anders dan we ooit gegeten hebben! Fantastisch! Echt een aanrader!!

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰❤🌹

Sig
1 August 2021

Lekker en goed

Antwort von Eliya

🤩🌷😍

Jansma
31 Juli 2021

Heerlijk en meer dan genoeg,gaan zeker vaker eten bestellen.

Antwort von Eliya

🥰🌹❤

.
30 Juli 2021
Antwort von Eliya

😁🥰

Bart
25 Juli 2021

Goede service, fijne mensen en goed eten!

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰🌹

Mari
24 Juli 2021
Antwort von Eliya

🤩🌷😍

Marco
22 Juli 2021
Antwort von Eliya

🤩🌷😍

Ja Andringa
21 Juli 2021

Maandag jl. Echt weer heerlijk gegeten. Mijn broer en vrouw hadden de Kofte Curry en de Chicken Tikka Masala en ik en mijn vrouw de Chicken Vindaloo en Chicken Tikka met Nan erbij, Dal soep vooraf, eerlijk is eerlijk we hebben alle vier heel goed gegeten, we hadden ook wat over voor een tweede maaltijd. Veel complimenten voor de service en de kookkunsten 😊♥️🤗

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt voor u vriendelijke en energieke reactie 😍💞🤗

Annelies van Dijk
17 Juli 2021

Ontzettend lekker gegeten, wat een heerlijke maaltijd..!! En het werd lekker snel geleverd, goed warm, netjes en ook nog eens heel leuk verpakt..!!

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🌹🤩🤗

isa
15 Juli 2021

ik kreeg een ongeluk en kon mn bestelling niet ophalen. Het eten werd tot aan de deur bezorgd, ookal viel het buiten de beorgzone. Wat een geweldige service. En het eten was ook heel lekker.

Antwort von Eliya

We hopen dat u heel snel u volledige gezondheid krijgt🌹🌹🌹

Will
15 Juli 2021

Wederom heerlijk gegeten vanavond. Deze keer Madras met kippenbouten (zonder bot), Tikka Masala met kipfilet en garlic naan. Als extraatje pakora met hete saus, een echte aanrader!

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰🌹😍

Langezwaag
26 Juni 2021

Opnieuw heerlijk gegeten! Uitgebreide mixed grill en ook de kip tikka masala smaakte uitstekend. Met een glimlach bezorgd.

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰😍🌹😉

Anna
23 Juni 2021

Afgehaald bij Eliya, zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten!! Een aanrader!!

Antwort von Eliya

Bedankt😍🥰🌹

Wessel
23 Juni 2021

Ontzettend lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Antwort von Eliya

Bedankt😍🌹😘

Marco
18 Juni 2021

Zoals altijd weer top!

Antwort von Eliya

Bedankt 😉😍🥰⚘

Marco
15 Juni 2021

Voor het eerst besteld, heerlijk gegeten. Zeker aan aanrader!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 🥰🌹😍

Jochem
13 Juni 2021

Lekkere gerechten en vriendelijke mensen

Antwort von Eliya

Bedankt 🥰😍🌹

Remco
9 Juni 2021

Eerste dat wij hier bestelde. Het eten was niet helemaal naar wens, MAAR: we hebben contact opgenomen en dit is op zeer aardige en goede wijze opgelost. We kregen meteen nieuw eten met wat lekkers als extra. Bijzonder vriendelijk. Het eten was toen zeer goed. Dus combinatie van de vriendelijkheid en het eten: 5 sterren.

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘🙈🙈🙈

Fardau
6 Juni 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Loes
4 Juni 2021

Alweer uitstekend!

Antwort von Eliya

🥰🥰🥰

Jan
30 Mai 2021

Top restaurant. Hebben gotredijk als vakantie bestemming gekozen o.a als gevolg goede reviews Eliya. Zeker niet teleurgesteld ook niet in gorredijk trouwens.

Antwort von Eliya

Heel erg bedanktttttttt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Janny
30 Mai 2021

erg lekker,

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Lieke
29 Mai 2021

We hebben heerlijk gegeten! Erg blij met de ontdekking van dit restaurant. Gaan er zeker vaker heen. Prijs staat goed in vergoeding met al het lekkers dat je er voor terugkrijgt.

Antwort von Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Hilde
28 Mai 2021

Goede service, aardige mensen en heerlijk gegeten. De gratis salade erbij was ook heerlijk. De Chicken Korma is een aanrader, grote portie waar je met twee personen van kunt eten.

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Jacquelina Woestenburg
27 Mai 2021

Super gegeten. Echt heerlijk.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Mark
24 Mai 2021

Heerlijke maaltijd, gewoon 10 minuten vroeger dan verwacht, dikke aanrader.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Mevr.
21 Mai 2021

Genoten van de heerlijke curry, lekker spicy. Salade was spot on. Komen hier zeker voor terug.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

H.J.
18 Mai 2021

Lekker eten, flinke porties, vriendelijke mensen.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘⚘⚘

Langezwaag
16 Mai 2021

Heerlijk gegeten! Echt andere smaken die uitnodigen om nog meer van de kaart te proberen. Vlotte bezorging in Langezwaag.

Antwort von Eliya

Heel erg bedaaaaaankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

An
15 Mai 2021

Op alle punten een prim ervaring. Heerlijk eten met verschillende smaak belevingen, ruim voldoende en een medewerker met een volle lach die je het eten keurig verpakt overhandigd. De naam van het geëcht staat op het bakje, ook fijn.. Wat wil je nog meer. We hopen hier nog vaak te komen.

Antwort von Eliya

Heel errrrrrrrrg bedankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Juco
14 Mai 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Bruinsma
14 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Een aanwinst voor Gorredijk!

Antwort von Eliya

Heel errrrrrg bedankt 😍😍😍🥰🥰🥰⚘⚘⚘

Visser
11 Mai 2021

Wat hebben wij lekker gegeten vanavond! Vriendelijke personeel, helemaal top!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Ton
8 Mai 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Iris Moll
4 Mai 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

prima bella
1 Mai 2021

Het eten stond op tijd klaar, het rook heerlijk de weg terug naar huis en dat maakte enorm hongerig. Het smaakte erg lekker en als verrassing zat er voor ieder een bakje heerlijke salade bij. Echt voor herhaling vatbaar Een aanrader

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Ilse
30 April 2021

Heerlijk eten! De vindalo is echt pittig en heerlijk! Daarnaast is het online bestellen en betalen is een uitkomst. Eliya is een aanwinst voor Gorredijk en omgeving!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Liesbeth
29 April 2021

Super heerlijk gegeten, grote porties en zeer vriendelijk personeel. Aanrader. Eerste afhaal gelegenheid in de buurt waar "heet" ook daadwerkelijk heet is. Wij komen terug voor meer.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Jan
19 April 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Jaap
18 April 2021

Echt heerlijk genoten! Bedankt Eliya! Wij zijn zo blij met jullie. We hadden: Kip Tikka Masala, Lam Qorme Sabzi en Garnalen Shirin Meygoo. Daarbij twee naans; een portie Turshi Kalam en een portie Raita. Bij elk gerecht zit sowieso een smaakknaller van jewelste. Een rauwkostsalade met veel munt. Ik ben er gék op! Een fijne portie gele rijst (los en droge korrel) zit ook bij elk gerecht. De Turshi Kalam was een gok. Het is volgens mij rode kool in het zuur. Het is erg zuur maar ik hou wel van uitgesproken smaken en vond het een leuke aanvulling bij de lekker zoete smaken van de Tikka Masala en Shirin Meygoo. De Raita lijkt een beetje op Tzatziki, maar daamee doe je de Raita, met o.a. gember, toch echt tekort. Het is een werkelijk heerlijke smakende opfrisser op je bord. Helemaal naast een pittige hap. Als toetje hadden we ShirBereng. Een zoete rijstpudding met o.a. melk, suiker, slagroom en kaneel. We hadden er van tevoren niet over nagedacht, maar dit kan natuurlijk z

Antwort von Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍🥰⚘

Pedro
16 April 2021

Heerlijk!!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Gert
15 April 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. En meer dan genoeg om nog een keer van te eten😀.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Masha
13 April 2021

Heerlijk weer gegeten vanavond. Wat een heerlijke maaltijden maken jullie! Zeker ook als vegetariër is het heerlijk eten voor ons. Dank jullie wel, ook voor de goede service. Wij komen zeker weer!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

boonstra
13 April 2021

het was werkelijk verrukkelijk,voor herhaling vatbaar

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Hart
11 April 2021

lam Vindaloo was goed pittig en erg lekker. bezorging was snel. Netjes

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Hendrik Krist
10 April 2021

Heerlijk gegeten, lekker authentiek. Vriendelijke mensen. Gaan zeker vaker bestellen.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Juco
8 April 2021

Een aanwinst voor Gorredijk e.o. Eigenlijk verdiend deze keuken, met zeer uitgebreide kaart en sympathieke uitbater, een gezellige restaurantruimte vol tevreden eters. Heerlijk, wat een smaken!

Leonie van den Ende
6 April 2021

Uitstekend, smakelijk eten en zeer vriendelijke ontvangst bij de afhaal. We moesten nog een half uurtje rijden voordat we thuis zouden zijn, maar dankzij jullie goede zorgen was het eten nog zeer warm bij thuiskomst. We hebben er erg van genoten en komen zeker terug.

Antwort von Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍🥰⚘

Marieke
6 April 2021

Was erg lekker!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Andringa
4 April 2021

Vandaag hebben we echt heel erg lekker gegeten. De Dal soep was heerlijk, de Naan was verrukkelijk, de Samosa was echt heel lekker. Als hoofdgerecht had mijn vrouw Kip Tandoori die heerlijk mals was, zelf had ik Qorme Sabzi, een lamsgerecht, zo lekker boordevol smaak. Meer dan tevreden kunenn we zeggen dat Eliyah een waardevolle aanwinst is voor Gorredijk. Dank jullie wel voor al het heerlijks vandaag.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Amerins
4 April 2021

Erg lekker en gevarieerd authentiek Indisch eten.. Van harte aanbevolen.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Madelon
4 April 2021

Voor de 2e keer besteld, wederom heerlijk eten!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

f bruinsma
3 April 2021

weer ontzettend lekker, we bestellen elke keer iets anders en het smaakt altijd anders en erg lekker. Top bezorging is ook echt heel goed, op de afgesproken tijdstip en heel erg vriendelijk.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Antje Bakker
27 März 2021

Wat een super service (eten werd op afgesproken tijdstip en heerlijk vers en warm afgeleverd) en heerlijk eten! Wat een aanwinst om zo’n restaurant in Gorredijk te hebben.😃 We hadden een kip en lam gerecht en beide waren zalig. Dankjulliewel mensen van Eliya en tot snel!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Marco
25 März 2021

Helemaal top

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Anita
22 März 2021

Heerlijk! Gaan we vaker doen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

kroonenberg
21 März 2021

Voor de Nederlandse smaak wel wat aan de pittige kant.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Raymond
20 März 2021

Heerlijk, super smaakvol en ruime porties!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Leon
19 März 2021

Zeer pittig, echt lekker. Zeker een aanrader.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

f bruinsma
13 März 2021

Lekker hoor, de kip was het een beetje droog. Maar verder, voor herhaling vatbaar. Misschien is er teveel keus ;) De bezorging was geweldig, keurig !

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Vinnie
12 März 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Joost
10 März 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

L Wagenaar
8 März 2021

Heerlijk gegeten en goed verzorgd. Klantvriendelijk. Een aanrader!

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Frank
7 März 2021

Weer heerlijk gegeten. Wat is die soep toch lekker.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Jan
27 Februar 2021

Was weer super lekker. Aanrader

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Suzanne
27 Februar 2021

Bezorgen aangevraagd op zsm. Ze gaven aan een half uurtje. Ze belden zelf op dat het iets langer ging duren en daarna was het er snel, half uur of 3 kwartier voor dit heerlijke eten in absoluut niet lang wachten. Heel netjes dat ze zelf bellen. En het eten was heerlijk! Butter lam is een aanrader.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

NM
24 Februar 2021

Het was heerlijk.

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Karin
24 Februar 2021

Een verrassende menukaart, met nieuwe en lekkere smaken. Een waardevolle toevoeging op de eetmogelijkheden in Gorredijk. Waar je denkt dat je naar Leeuwarden moet rijden voor een culinair avontuur, is t gewoon om de hoek te vinden. Heel blij mee. En omdat er bij de bestelling een grote bak rijst en een (heerlijke) salade zit, heb je genoeg voor 3/4 man. Kortom, helemaal niet zo duur. Wel even door de aankleding heenkijken, dat is duidelijk nog in opbouw, maar er wordt met liefde en ambacht gekookt, das t belangrijkste!

Antwort von Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍🥰⚘

Vinnie
22 Februar 2021

Heerlijk gegeten

Antwort von Eliya

😍🥰⚘

Nora
20 Februar 2021

Heerlijk genoten van diverse smaakvolle gerechten. Het voorgerecht sambosa is toch wel mijn favoriet. Absoluut voor herhaling vatbaar!😋

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Frank
18 Februar 2021

Wat een lekker eten en snel gebracht. Binnen 45 minuten. Even een belletje dat hij over twee minuten voor de deur staat. De chicken tikka massala is onze favoriet. Romig en zacht.

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

We
11 Februar 2021
Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Bea veenstra
1 August 2020

was weer heerlijk

Antwort von Eliya

Heel erg bedankt 😍🥰⚘

Bea veenstra
29 Juli 2020

was weer super zeker voor herhaling vatbaar

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

bea
11 Juli 2020

vers en heerlijk we bestellen zeker weten weer . netjes verorgd

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘

Berry Westra
28 Juni 2020

na een keuze te hebben gemaakt uit de menukaart en voor de optie afhalen te hebben gekozen reed ik rond half 6 richting Eliya. Daar bleek dat er alleen wordt bezorgd, maar de vriendelijke man had net mijn bestelling in de auto dus die kon ik zo meekrijgen. Thuis bleek dat dit een andere bestelling was, dus ik ben weer terug gegaan. De eigenaar had het duidelijk druk, maar hij zou de goede bestelling nog langs komen brengen. Dit is uiteindelijk niet meer gebeurd, dus we hebben het gerecht gegeten dat niet voor ons was bestemd. Het was heerlijk klaargemaakt, maar ja niet onze uiteindelijke keuze. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar 2 tips van onze kant: Het telefoonnummer doet het niet, dat is wel handig om te verbeteren. Via de site kun je kiezen voor zelf afhalen, maar dit is dus niet mogelijk. Voor de rest een prima zaak met goed eten!

Antwort von Eliya

Bedankt 😍🥰⚘